reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam dziś 18dc i raczej brak owulacji w tym cyklu :(

A może była bezobjawowa? ;)
U mnie była bo mnie brzuch bolał, kręgosłup i śluz - działania były też , a dziś mam 17dc i myślę, żeby dziś poprawić, ale nie wiem czy tż będzie w stanie bo jak poszedł do pracy na 7 tak jeszcze go w domu nie było , bo pomaga koledze auto naprawić.... więc pewnie padnie na momencie :tak:

reklama
Nie martw się, oby wszystko się tylko szczęśliwe ,a w nowy rok wejdziecie z przytupem , zdrowi i z nową nadzieją.. [emoji8] Powodzenia [emoji6] Oby poszło bezboleśnie!O jejku spore.. Też mnie dzisiaj uciskała głowa , ale to raczej od zatok , bo strasznie mnie zawaliłoNa pewno dopochwowe Tak może utrudniać zajście w ciążę. Zależy jak jest umiejscowiony , czy rośnie .. Przeważnie są usuwane, lakarze nie chcą za bardzo ich usuwać u dziewczyn które nigdy nie rodziły.. No niestety czasem trzeba się przemęczyć
No to wracaj do zdrowia kochana[emoji8] trochę lepiej...ale niewiele mi spada...

A może była bezobjawowa? ;)
U mnie była bo mnie brzuch bolał, kręgosłup i śluz - działania były też , a dziś mam 17dc i myślę, żeby dziś poprawić, ale nie wiem czy tż będzie w stanie bo jak poszedł do pracy na 7 tak jeszcze go w domu nie było , bo pomaga koledze auto naprawić.... więc pewnie padnie na momencie :tak:
No właśnie wątpię bo nawet testy nie wyłapały a brzuch dzisiaj mnie trochę pobolewal ale to było bardziej jak na okres ;P

Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.

Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.
Widziałam i dobrze!! Tylko szkoda , że dziewczyna w najgorszym momencie pewnie była sama :/ Oby to się więcej u Nas nie powtórzyło i tyle
Bierzecie udział w wietrzeniu narodowym?[emoji16]
Taak, ja zawsze spałam bez dodatkowej bielizny [emoji6]

reklama
Do góry