reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam dziś 18dc i raczej brak owulacji w tym cyklu :(

A może była bezobjawowa? ;)
U mnie była bo mnie brzuch bolał, kręgosłup i śluz - działania były też , a dziś mam 17dc i myślę, żeby dziś poprawić, ale nie wiem czy tż będzie w stanie bo jak poszedł do pracy na 7 tak jeszcze go w domu nie było , bo pomaga koledze auto naprawić.... więc pewnie padnie na momencie :tak:

reklama
Nie martw się, oby wszystko się tylko szczęśliwe ,a w nowy rok wejdziecie z przytupem , zdrowi i z nową nadzieją.. [emoji8] Powodzenia [emoji6] Oby poszło bezboleśnie!O jejku spore.. Też mnie dzisiaj uciskała głowa , ale to raczej od zatok , bo strasznie mnie zawaliłoNa pewno dopochwowe Tak może utrudniać zajście w ciążę. Zależy jak jest umiejscowiony , czy rośnie .. Przeważnie są usuwane, lakarze nie chcą za bardzo ich usuwać u dziewczyn które nigdy nie rodziły.. No niestety czasem trzeba się przemęczyć
No to wracaj do zdrowia kochana[emoji8] trochę lepiej...ale niewiele mi spada...

A może była bezobjawowa? ;)
U mnie była bo mnie brzuch bolał, kręgosłup i śluz - działania były też , a dziś mam 17dc i myślę, żeby dziś poprawić, ale nie wiem czy tż będzie w stanie bo jak poszedł do pracy na 7 tak jeszcze go w domu nie było , bo pomaga koledze auto naprawić.... więc pewnie padnie na momencie :tak:
No właśnie wątpię bo nawet testy nie wyłapały a brzuch dzisiaj mnie trochę pobolewal ale to było bardziej jak na okres ;P

Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.

Nie wiem czy czytałyście na drugim wątku. Sytuacja Malagi się wyjaśniła. Jej historia była niestety prawdziwa, dziewczyna która ją posądziła o trollowanie publicznie przeprosiła. Mam nadzieję, że osoby, które tak łatwo osadzały, że coś jest z nią nie tak, że w takich chwilach pisze na forum, przemyślą to sobie.
Widziałam i dobrze!! Tylko szkoda , że dziewczyna w najgorszym momencie pewnie była sama :/ Oby to się więcej u Nas nie powtórzyło i tyle
Bierzecie udział w wietrzeniu narodowym?[emoji16]
Taak, ja zawsze spałam bez dodatkowej bielizny [emoji6]

reklama
Do góry