reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A

Szyjka wysoko lub nisko,to jak to jest to wysoko?nie wiem czego szukac

Ja też nigdy nie badałam się , ale jak weszłam na forum i dziewczyny mi pisały o tym to czasami sprawdzałam jak to tam działa i jak się wkłada palec i jest miękko i nie czujesz końca to są płodne , a jak wkładasz palec i od razu czujesz takie coś twarde to szyjka jest nisko i nie płodne ale ja czasami miałam odwrotnie i nie wiedziałam o co chodzi i przestałam tam się doszukiwać :p

U mnie @ się rozkrecila, tyle dobrego że mogę się w weekend napić i testu nie zmarnuje.
Ale po raz kolejny jeśli owu była, to była dość późno, może my trochę za wcześnie celowalismy?? Teraz będziemy od 14dc co 2 dni.

A to wredna @ :( ale kolejny cykl przed Wami ;)
I tak jak @Azulka_26 pisała najlepiej od 10 dc albo i wcześniej jak się ma krótkie cykle zaczynać co 2dni i aż płodne się skończą albo i trochę dalej , bo właśnie ciężko trafić w owulacje jak się jej nie czuje i nie ma się jej objawów, a jak przed owu się przytula to zawsze jakieś plemniki zostaną do tej owu i jak się dostarczy nowych to któryś może w końcu wygra ten wyścig :tak: Tego Wam życzę ;)

A ja jutro idę do dentysty.. wyrwać dwie ósemki [emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji16][emoji16]
Współczuję ;) też powinnam usunąć 2 ósemki ale boje się za to zabrać. Chciałam przed ciążą, ale teraz odłożyłam to na "po ciąży" ;) zobaczymy jak to będzie

Ale dziś leje... Jest tu ktoś z Trójmiasta? :)

reklama
Do góry