reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A

Szyjka wysoko lub nisko,to jak to jest to wysoko?nie wiem czego szukac

Ja też nigdy nie badałam się , ale jak weszłam na forum i dziewczyny mi pisały o tym to czasami sprawdzałam jak to tam działa i jak się wkłada palec i jest miękko i nie czujesz końca to są płodne , a jak wkładasz palec i od razu czujesz takie coś twarde to szyjka jest nisko i nie płodne ale ja czasami miałam odwrotnie i nie wiedziałam o co chodzi i przestałam tam się doszukiwać :p

U mnie @ się rozkrecila, tyle dobrego że mogę się w weekend napić i testu nie zmarnuje.
Ale po raz kolejny jeśli owu była, to była dość późno, może my trochę za wcześnie celowalismy?? Teraz będziemy od 14dc co 2 dni.

A to wredna @ :( ale kolejny cykl przed Wami ;)
I tak jak @Azulka_26 pisała najlepiej od 10 dc albo i wcześniej jak się ma krótkie cykle zaczynać co 2dni i aż płodne się skończą albo i trochę dalej , bo właśnie ciężko trafić w owulacje jak się jej nie czuje i nie ma się jej objawów, a jak przed owu się przytula to zawsze jakieś plemniki zostaną do tej owu i jak się dostarczy nowych to któryś może w końcu wygra ten wyścig :tak: Tego Wam życzę ;)

A ja jutro idę do dentysty.. wyrwać dwie ósemki [emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji16][emoji16]
Współczuję ;) też powinnam usunąć 2 ósemki ale boje się za to zabrać. Chciałam przed ciążą, ale teraz odłożyłam to na "po ciąży" ;) zobaczymy jak to będzie

Ale dziś leje... Jest tu ktoś z Trójmiasta? :)

reklama
Do góry