ja tez w to wierze:*Mojemu M dzisiaj wycinali jakąś narośl na palcu u nogi za dwa tygodnie mi wytna kawałek macicy oj jakaś to końcówka roku dla nas ciężka ale wierzę że od nowego roku już tylko lepiej chociaż myśli mam różne
reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
A
Szyjka wysoko lub nisko,to jak to jest to wysoko?nie wiem czego szukac
Ja też nigdy nie badałam się , ale jak weszłam na forum i dziewczyny mi pisały o tym to czasami sprawdzałam jak to tam działa i jak się wkłada palec i jest miękko i nie czujesz końca to są płodne , a jak wkładasz palec i od razu czujesz takie coś twarde to szyjka jest nisko i nie płodne ale ja czasami miałam odwrotnie i nie wiedziałam o co chodzi i przestałam tam się doszukiwać
Dżasta :)
U mnie @ się rozkrecila, tyle dobrego że mogę się w weekend napić i testu nie zmarnuje.
Ale po raz kolejny jeśli owu była, to była dość późno, może my trochę za wcześnie celowalismy?? Teraz będziemy od 14dc co 2 dni.
A to wredna @ ale kolejny cykl przed Wami
I tak jak @Azulka_26 pisała najlepiej od 10 dc albo i wcześniej jak się ma krótkie cykle zaczynać co 2dni i aż płodne się skończą albo i trochę dalej , bo właśnie ciężko trafić w owulacje jak się jej nie czuje i nie ma się jej objawów, a jak przed owu się przytula to zawsze jakieś plemniki zostaną do tej owu i jak się dostarczy nowych to któryś może w końcu wygra ten wyścig Tego Wam życzę
@Biedroneczka83 kurcze ale lekarz;/ masakra....
makota89
Współczuję też powinnam usunąć 2 ósemki ale boje się za to zabrać. Chciałam przed ciążą, ale teraz odłożyłam to na "po ciąży" zobaczymy jak to będzieA ja jutro idę do dentysty.. wyrwać dwie ósemki [emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji16][emoji16]
Ale dziś leje... Jest tu ktoś z Trójmiasta?
Martkaaa5
We Wrocławiu słońceWspółczuję też powinnam usunąć 2 ósemki ale boje się za to zabrać. Chciałam przed ciążą, ale teraz odłożyłam to na "po ciąży" zobaczymy jak to będzie
buterrfly
U mnie wczoraj padało, dzisiaj słońce [emoji6]Współczuję też powinnam usunąć 2 ósemki ale boje się za to zabrać. Chciałam przed ciążą, ale teraz odłożyłam to na "po ciąży" zobaczymy jak to będzie
MasterKa
Spałam jak suseł z takim ciśnieniem. Także chociaż jeden plus[emoji23]Kurczę, oby to nic poważnego.. jak do jutra tak będzie to może zajdź do rodzinnego [emoji6]
I dziękuje [emoji8]
MasterKa
A mamaginekolog juz dawno wymyśliła taką akcję [emoji16] spanie bez majtek [emoji4] dobrze wpływa na nasze dolne okolice [emoji4]A co to?
reklama
makota89
Ona w ogóle jest super. Mądrze pisze i jeszcze jej woda sodowa nie uderzyła do głowy. Naprawdę fajna i mądra kobietaA mamaginekolog juz dawno wymyśliła taką akcję [emoji16] spanie bez majtek [emoji4] dobrze wpływa na nasze dolne okolice [emoji4]