reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Ja wczoraj zjadlam 3 nalesniki z dzemem truskawkowym a zaraz po tym 3 ogroki kiszone,maz sie na mnie patrzyl ale nic nie powiedzial,a na ciaze za wczenie bo 11dc:)

reklama
Ciekawe czy ma to jakiś związek [emoji2] bo w sumie nie mówię mu kiedy owulacja.. mówi, że czuje kiedy ona jest [emoji23]

Hehe mój nie wie kiedy co jest bo podczas owu się pytał czemu jest tak mokro :-D:-D
I się pytał czemu jest tak zimno raz i sama byłam w szoku jak może być tam zimno :szok:

A ja dzisiejsze popołudnie spędziłam z telefonem przy uchu. Ząb nie dawał mi spokoju, więc zdecydowałam się zapisać w końcu na wizytę. Mam 03.12

Mojemu M dzisiaj wycinali jakąś narośl na palcu u nogi za dwa tygodnie mi wytna kawałek macicy oj jakaś to końcówka roku dla nas ciężka ale wierzę że od nowego roku już tylko lepiej :)chociaż myśli mam różne :(
Nie martw się, oby wszystko się tylko szczęśliwe ,a w nowy rok wejdziecie z przytupem , zdrowi i z nową nadzieją.. [emoji8]
A ja jutro idę do dentysty.. wyrwać dwie ósemki [emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji16][emoji16]
Powodzenia [emoji6] Oby poszło bezboleśnie!
Ja to mam dzis tragiczny dzień...
Jestem niskociśnieniowcem, a dzis mam ciśnienie 150/100 i tętno 85.... Głowa chce mi eksplodowac[emoji46]
O jejku spore.. Też mnie dzisiaj uciskała głowa , ale to raczej od zatok , bo strasznie mnie zawaliło
Dziewczyny jak szlyscie na skan by zobaczyc pecherzyki czy sa,to mialyscie dopochwowe czy takie po brzuchu usg??bo ja nie spytalam i nie wiem a mam jutro rano
Na pewno dopochwowe
Jutro mam skan moze mi cos powiedza,a polip utrudnia zajscie?
Tak może utrudniać zajście w ciążę. Zależy jak jest umiejscowiony , czy rośnie .. Przeważnie są usuwane, lakarze nie chcą za bardzo ich usuwać u dziewczyn które nigdy nie rodziły..
Leeee nie lubie dopochwowego....
No niestety czasem trzeba się przemęczyć

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Ja mam dziś 18dc i raczej brak owulacji w tym cyklu :(

reklama
Do góry