reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Ja wczoraj zjadlam 3 nalesniki z dzemem truskawkowym a zaraz po tym 3 ogroki kiszone,maz sie na mnie patrzyl ale nic nie powiedzial,a na ciaze za wczenie bo 11dc:)

reklama
Ciekawe czy ma to jakiś związek [emoji2] bo w sumie nie mówię mu kiedy owulacja.. mówi, że czuje kiedy ona jest [emoji23]

Hehe mój nie wie kiedy co jest bo podczas owu się pytał czemu jest tak mokro :-D:-D
I się pytał czemu jest tak zimno raz i sama byłam w szoku jak może być tam zimno :szok:

A ja dzisiejsze popołudnie spędziłam z telefonem przy uchu. Ząb nie dawał mi spokoju, więc zdecydowałam się zapisać w końcu na wizytę. Mam 03.12

Mojemu M dzisiaj wycinali jakąś narośl na palcu u nogi za dwa tygodnie mi wytna kawałek macicy oj jakaś to końcówka roku dla nas ciężka ale wierzę że od nowego roku już tylko lepiej :)chociaż myśli mam różne :(
Nie martw się, oby wszystko się tylko szczęśliwe ,a w nowy rok wejdziecie z przytupem , zdrowi i z nową nadzieją.. [emoji8]
A ja jutro idę do dentysty.. wyrwać dwie ósemki [emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji16][emoji16]
Powodzenia [emoji6] Oby poszło bezboleśnie!
Ja to mam dzis tragiczny dzień...
Jestem niskociśnieniowcem, a dzis mam ciśnienie 150/100 i tętno 85.... Głowa chce mi eksplodowac[emoji46]
O jejku spore.. Też mnie dzisiaj uciskała głowa , ale to raczej od zatok , bo strasznie mnie zawaliło
Dziewczyny jak szlyscie na skan by zobaczyc pecherzyki czy sa,to mialyscie dopochwowe czy takie po brzuchu usg??bo ja nie spytalam i nie wiem a mam jutro rano
Na pewno dopochwowe
Jutro mam skan moze mi cos powiedza,a polip utrudnia zajscie?
Tak może utrudniać zajście w ciążę. Zależy jak jest umiejscowiony , czy rośnie .. Przeważnie są usuwane, lakarze nie chcą za bardzo ich usuwać u dziewczyn które nigdy nie rodziły..
Leeee nie lubie dopochwowego....
No niestety czasem trzeba się przemęczyć

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Ja mam dziś 18dc i raczej brak owulacji w tym cyklu :(

reklama
Do góry