reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie dziś 18dc już po owu teraz dwa tygodnie czekania na efekty ;-) chociaż bardzo na nic się nie nastawiam bo mąż dopiero drugi miesiąc bierze witaminy

Boże ale dzisiaj chodzę cały dzień taka niby głodna ale nie wiem co bym zjadła identycznie jak przed okresem ale do okresu jeszcze 2 tyg

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?

reklama
Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Dzień taki średni... ale właśnie zrobiłam sobie herbatkę i można się zrelaksować [emoji6]

Do góry