Loli05
Fanka BB :)
Leeee nie lubie dopochwowego....Dopochwowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leeee nie lubie dopochwowego....Dopochwowe.
Masakra.. Nie rozumiem dlaczego lekarze lekcewarza jeśli się o tym wspomina i twierdzą że to nic zlego@Biedroneczka28 tak utrudnia. Moja kolezanka tez miala i jak usunela to w nastepnym miesiacu byla w ciazy
Mi jak wyszła zła cytologia to gin odrazu pytał czy nie ma krwawień między @ lub po współżyciuMoje są tak do 4-5 dni zaczyna się od brązowego śluzu później bardzo ciemny czerwony, jasny i koniec.. Jest to nie przyjemne
U mnie rok temu cytologia wyszła okej... A już wtedy miałam krwawieniaMi jak wyszła zła cytologia to gin odrazu pytał czy nie ma krwawień między @ lub po współżyciu
Inaczej to chyba nie robia nawet jak sie jest w ciazy to na poczatku masz usg dopochwoweLeeee nie lubie dopochwowego....
Na cytologii to raczej nie wychodzi. Tez mialam okU mnie rok temu cytologia wyszła okej... A już wtedy miałam krwawienia
Muszę pójść do kogoś naprawdę konkretnego... Bo ileż można to już trwa 1.5 roku :/Na cytologii to raczej nie wychodzi. Tez mialam ok
Boże ale dzisiaj chodzę cały dzień taka niby głodna ale nie wiem co bym zjadła identycznie jak przed okresem ale do okresu jeszcze 2 tyg
Dzień taki średni... ale właśnie zrobiłam sobie herbatkę i można się zrelaksować [emoji6]Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było......
Jak Wam minął dzień ?