reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mój ma tyle zabawek szczególnie po roczku ich ilość się mega zwiększyła że na mikołaja nie planuje nic kupować bo w zasadzie to już nawet nie mam co ;P a jakby mojego męża za Mikołaja przebrać to mój młody by chyba z szoku nie wyszedł do końca roku ;P
Jak moj byl mlodszy to maz sie przebral na rodzinnych swietach,i jeden maly kuzynek zaczal plakac i uciekac,a moj sie tak patrzy na twarz i pyta czemu tata ma cos bialego na twarzy?!

Hej dziewczyny :)

Mi się dzisiaj bardzo dobrze spało , a z racji , że dziś wolne wstałam przed 10.. Pierwszy raz od nie pamiętnych czasów, ja z tych raczej co niepotrafią się wylegiwać [emoji14]

U mnie w domu to prezenty pod choinke chowa się przed kolacją i po kolacji jak wszyscy zjedzą dostaje się swój prezent... A na Mikołaja dzieci jakiś drobny prezent znajdują w łóżku :)
Ciekawe,u nas na pomorzu to dziecko na mikolaja to do buta dostaje slodycze przewaznie

Śmiejecie się ale mi świat naprawdę runął! Pamiętam jak dziś jak znalazłam prezenty i w końcu mi powiedzieli co i jak, ryczalam i ryczalam chyba ze 3 dni a miałam 8 lat!
Podobno wcześniej już coś sugerowali, ale nie przyjmowałam do wiadomości, wierzyłam strasznie w tego Mikołaja. Dlatego raczej nie będę mojemu dziecku fundować takich traum, prezenty będa na święta od rodziców, nie pozaziemskich stworzen...
Mnie denerwuje ze to Ja pomysle co kupic,wydam pieniadze i zapakuje a on bedzie mysla ze to jakis koles przyniosl;)

Tak myślę i myślę... [emoji2] i chyba faktycznie bez sensu robić taka szopkę z tym Mikołajem [emoji57] jeszcze się wystraszy... I zamknie w sobie [emoji848][emoji1] zresztą pewnie zaraz jak przyjdzie zabawka to nie wytrzymam do tego Mikołaja [emoji1]

Ja tak samo, śpi jak zabita od samego początku [emoji2]
Ostatnio tylko ma problem z zaśnięciem na noc... [emoji849] I zasypia o 22 i wstajemy 9/10 [emoji849] wolałam jak wstawala o 8. I codziennie sobie obiecuje, że nastawie budzik na tą 8... zeby ja jakos znowu przestawic ... Ale co z tego, jak żadna z nas go nie słyszy [emoji1]
Ja też już miałam plan budziku nastawiać a dzisiaj zadzownili moi rodzice że do nas jadą a mój mąż miał tak głośno dzwonki nastawione że ja prawie z łóżka spadłam a mały śpi z nami ostatnio w połowie nocy aferę robi i trzeba go zabrać ale to wina zębów niestety no i jego to nie ruszyło i spał dalej ;P

Jak moj byl mlodszy to maz sie przebral na rodzinnych swietach,i jeden maly kuzynek zaczal plakac i uciekac,a moj sie tak patrzy na twarz i pyta czemu tata ma cos bialego na twarzy?!
Ja pamiętam jak moja mama też się przebrała za Mikołaja ale ja już spora byłam skoro to pamiętam doskonale i chyba to była dla mnie jakaś trauma bo kazali mi śpiewać cxy coś żeby ten prezent dostać a ja byłam w takim jakimś szoku bo nagle mama wyszła i pojawił się Mikołaj i miał ręce.ppdobne do mamy ;P lepiej chyba nie fundować takich atrakcji ;0 chcoiaz kiedyś mój mąż robił za mikolaja dla córki kolegi ;P nawet filmik był nagrany no ona się cieszyła ale już była taka sporą nie wiem chyba 5 lat miała ;P

Ja pamiętam jak moja mama też się przebrała za Mikołaja ale ja już spora byłam skoro to pamiętam doskonale i chyba to była dla mnie jakaś trauma bo kazali mi śpiewać cxy coś żeby ten prezent dostać a ja byłam w takim jakimś szoku bo nagle mama wyszła i pojawił się Mikołaj i miał ręce.ppdobne do mamy ;P lepiej chyba nie fundować takich atrakcji ;0 chcoiaz kiedyś mój mąż robił za mikolaja dla córki kolegi ;P nawet filmik był nagrany no ona się cieszyła ale już była taka sporą nie wiem chyba 5 lat miała ;P
Haha mikolaj z mamowymi rekami

reklama
Ja tak samo, śpi jak zabita od samego początku [emoji2]
Ostatnio tylko ma problem z zaśnięciem na noc... [emoji849] I zasypia o 22 i wstajemy 9/10 [emoji849] wolałam jak wstawala o 8. I codziennie sobie obiecuje, że nastawie budzik na tą 8... zeby ja jakos znowu przestawic ... Ale co z tego, jak żadna z nas go nie słyszy [emoji1]
Rany! Jak Ty to zrobiłaś? Ja w sumie siedem lat nie spałam przy moich i teraz już się nastawiłam na kolejne lata niewyspania! :p

Do góry