1
185097
Gość
Aaaa[emoji4] dobra bo juz myslalam ze to tak na powaznie[emoji23]To taki zarcik byl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa[emoji4] dobra bo juz myslalam ze to tak na powaznie[emoji23]To taki zarcik byl
Tez tak mam,czasem wole nie sikac w nocy i wstrzynac sie troche dluzjeJa już też nie spie ..nie mogę po wstaniu na siku już zasnąć:/ mam Tak od zawsze a jak wstaje raz czy dwa razy w nocy to potem jak zombie chodze
Jak moj byl mlodszy to maz sie przebral na rodzinnych swietach,i jeden maly kuzynek zaczal plakac i uciekac,a moj sie tak patrzy na twarz i pyta czemu tata ma cos bialego na twarzy?!Mój ma tyle zabawek szczególnie po roczku ich ilość się mega zwiększyła że na mikołaja nie planuje nic kupować bo w zasadzie to już nawet nie mam co ;P a jakby mojego męża za Mikołaja przebrać to mój młody by chyba z szoku nie wyszedł do końca roku ;P
Ciekawe,u nas na pomorzu to dziecko na mikolaja to do buta dostaje slodycze przewaznieHej dziewczyny
Mi się dzisiaj bardzo dobrze spało , a z racji , że dziś wolne wstałam przed 10.. Pierwszy raz od nie pamiętnych czasów, ja z tych raczej co niepotrafią się wylegiwać [emoji14]
U mnie w domu to prezenty pod choinke chowa się przed kolacją i po kolacji jak wszyscy zjedzą dostaje się swój prezent... A na Mikołaja dzieci jakiś drobny prezent znajdują w łóżku
Mnie denerwuje ze to Ja pomysle co kupic,wydam pieniadze i zapakuje a on bedzie mysla ze to jakis koles przynioslŚmiejecie się ale mi świat naprawdę runął! Pamiętam jak dziś jak znalazłam prezenty i w końcu mi powiedzieli co i jak, ryczalam i ryczalam chyba ze 3 dni a miałam 8 lat!
Podobno wcześniej już coś sugerowali, ale nie przyjmowałam do wiadomości, wierzyłam strasznie w tego Mikołaja. Dlatego raczej nie będę mojemu dziecku fundować takich traum, prezenty będa na święta od rodziców, nie pozaziemskich stworzen...
Ja też już miałam plan budziku nastawiać a dzisiaj zadzownili moi rodzice że do nas jadą a mój mąż miał tak głośno dzwonki nastawione że ja prawie z łóżka spadłam a mały śpi z nami ostatnio w połowie nocy aferę robi i trzeba go zabrać ale to wina zębów niestety no i jego to nie ruszyło i spał dalej ;PJa tak samo, śpi jak zabita od samego początku [emoji2]
Ostatnio tylko ma problem z zaśnięciem na noc... [emoji849] I zasypia o 22 i wstajemy 9/10 [emoji849] wolałam jak wstawala o 8. I codziennie sobie obiecuje, że nastawie budzik na tą 8... zeby ja jakos znowu przestawic ... Ale co z tego, jak żadna z nas go nie słyszy [emoji1]
Ja pamiętam jak moja mama też się przebrała za Mikołaja ale ja już spora byłam skoro to pamiętam doskonale i chyba to była dla mnie jakaś trauma bo kazali mi śpiewać cxy coś żeby ten prezent dostać a ja byłam w takim jakimś szoku bo nagle mama wyszła i pojawił się Mikołaj i miał ręce.ppdobne do mamy ;P lepiej chyba nie fundować takich atrakcji ;0 chcoiaz kiedyś mój mąż robił za mikolaja dla córki kolegi ;P nawet filmik był nagrany no ona się cieszyła ale już była taka sporą nie wiem chyba 5 lat miała ;PJak moj byl mlodszy to maz sie przebral na rodzinnych swietach,i jeden maly kuzynek zaczal plakac i uciekac,a moj sie tak patrzy na twarz i pyta czemu tata ma cos bialego na twarzy?!
Haha mikolaj z mamowymi rekamiJa pamiętam jak moja mama też się przebrała za Mikołaja ale ja już spora byłam skoro to pamiętam doskonale i chyba to była dla mnie jakaś trauma bo kazali mi śpiewać cxy coś żeby ten prezent dostać a ja byłam w takim jakimś szoku bo nagle mama wyszła i pojawił się Mikołaj i miał ręce.ppdobne do mamy ;P lepiej chyba nie fundować takich atrakcji ;0 chcoiaz kiedyś mój mąż robił za mikolaja dla córki kolegi ;P nawet filmik był nagrany no ona się cieszyła ale już była taka sporą nie wiem chyba 5 lat miała ;P
Rany! Jak Ty to zrobiłaś? Ja w sumie siedem lat nie spałam przy moich i teraz już się nastawiłam na kolejne lata niewyspania!Ja tak samo, śpi jak zabita od samego początku [emoji2]
Ostatnio tylko ma problem z zaśnięciem na noc... [emoji849] I zasypia o 22 i wstajemy 9/10 [emoji849] wolałam jak wstawala o 8. I codziennie sobie obiecuje, że nastawie budzik na tą 8... zeby ja jakos znowu przestawic ... Ale co z tego, jak żadna z nas go nie słyszy [emoji1]