reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Moja ma 21 miesięcy. Chodzi spać o 19:30 i wstaje najczęściej koło 6 lub 6:30. Jak pospi do 7:30 to jest szał :) ostatnio budzi się w nocy ale byly miesiące gdy spała pięknie bez żadnych przerw. Chyba nie mogę narzekać. Gorzej ze spaniem w dzień od samego początku było. Mam nadzieję że druga Dzidzia będzie większym leniuszkiem :)

reklama
Rany! Jak Ty to zrobiłaś? Ja w sumie siedem lat nie spałam przy moich i teraz już się nastawiłam na kolejne lata niewyspania! :p
Nie wiem [emoji2] ale byłam przygotowana psychicznie na nieprzespane noce [emoji2] i się zaskoczyłam... pamiętam pierwsza noc jak wróciliśmy do domu ze szpitala... Iga poszła spać o 21, wstałam o 7 i lecę do łóżeczka z sercem w gardle, a ona sobie słodko spała [emoji7] później musiałam sama ja wybudzac do karmienia, tak pediatra mówiła to wybudzalam ale po 6 tygodniach dałam spokój... I tak zostało :)

Może jak zacznie zabkowac to jej się to zmieni, córka koleżanki tak miała:)

Moj tez ladnie przesypial noce jak byl bobaskiem,ale pozniej jak juz podrosl i zaczely sie pojawiac potwory w jego pokoju to jest gorzej;)

Moja ma 21 miesięcy. Chodzi spać o 19:30 i wstaje najczęściej koło 6 lub 6:30. Jak pospi do 7:30 to jest szał :) ostatnio budzi się w nocy ale byly miesiące gdy spała pięknie bez żadnych przerw. Chyba nie mogę narzekać. Gorzej ze spaniem w dzień od samego początku było. Mam nadzieję że druga Dzidzia będzie większym leniuszkiem :)
A zęby u was już wyszły? Bo ja się zastanawiam czy to budzenie to wina zębów bo u nas też kiedyś całe noce spał a teraz się budzi płacze przez sen i trzeba go do nas brać i żelem dziąsła smarować

Nie wiem [emoji2] ale byłam przygotowana psychicznie na nieprzespane noce [emoji2] i się zaskoczyłam... pamiętam pierwsza noc jak wróciliśmy do domu ze szpitala... Iga poszła spać o 21, wstałam o 7 i lecę do łóżeczka z sercem w gardle, a ona sobie słodko spała [emoji7] później musiałam sama ja wybudzac do karmienia, tak pediatra mówiła to wybudzalam ale po 6 tygodniach dałam spokój... I tak zostało :)

Może jak zacznie zabkowac to jej się to zmieni, córka koleżanki tak miała:)
A wy ile macie już zębów ? ;P mój ma 14 miesiecy i brakuje mu tylko 4 zębów do kompletu ;P

Mój 20 latek też pięknie śpi :D:D:Djest 13 a on dalej charczy tylko nie wiem o której zasnął ;):D
Hahaha hahha :D ja pamiętam jak za gowniarza wróciłam z imprezy nawet wcześnie bo jakoś o 2 i śpię sobie już w swoim łóżku a tutaj o 4 mi dzwoni telefon patrzę a to mam i sobie myślę. O co chodzi ;P a ona się drze gdzie ja jestem a ja mówię no śpię u siebie w pokoju ;p

Mnie denerwuje ze to Ja pomysle co kupic,wydam pieniadze i zapakuje a on bedzie mysla ze to jakis koles przyniosl;)
Mój 20 latek też pięknie śpi :D:D:Djest 13 a on dalej charczy tylko nie wiem o której zasnął ;):D
Hahaha dziewczyny nie mogę z was[emoji23] [emoji23] [emoji23] Co post to rycze ze śmiechu!! Cieszę się że wróciłam na grupę[emoji7]

reklama
Do góry