reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dziś miałam bardzo kiepska noc. W ogóle nie mogłam spać. Cały czas się kręciłam i wiercilam z boku na bok. I ciągle narzekalam do męża że mi zimno albo gorąco. No i musiał sprawdzać w środku nocy czy czasem pelni nie ma bo myślałam że to przez nia :) ale nie ma heh więc nie wiem dlaczego tak.

reklama
Ale się zdenerwowalam z rana :mad:wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....

Ale się zdenerwowalam z rana :mad:wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....
Miałam ostatnio podobna sytuscje[emoji15]

Maz pojechal do pracy a ja gotuje zupę...bo nie mogę spać[emoji15] będę sama ze sobą rozmawiać bo Wy wszystkie śpicie[emoji41]
Dzisiejszej nocy też nie mogłam spać... zasnęłam dopiero o 3 w nocy:/ Ale prezent na Mikołaja już zamówiłam [emoji2]
Jak dajecie prezenty dzieciom?
Wymyśliłam, że mąż przebierze się za Mikołaja [emoji2][emoji39][emoji23]

Ja tez gdy wstaje na siku nad ranem 4-5 czy nawet 3 w nocy juz nie spie pozniej. Moj maz mi sie dziwi czemu zasnac nie moge pozniej i mowi ze chyba trenuje bezsennosc jaka bedzie przy dziecku[emoji13]
Nie przy każdym dziecku nie śpi się w nocy ;) ja mam egzemplarz który śpi od początku całe noce ;P a obecnie śpi do 11 ja wstaje pierwsza przed nim ;p

Miałam ostatnio podobna sytuscje[emoji15]
To jest chamstwo. Ja bym jej napisała, czy aż tak przytyłam, że takie rzeczy pisze?

Dziewczyny mierzące temp, kiedy powinien wystąpić spadek przed@? W dzień gdy przychodzi @ czy już wcześniej zaczyna opadac?

Dzisiejszej nocy też nie mogłam spać... zasnęłam dopiero o 3 w nocy:/ Ale prezent na Mikołaja już zamówiłam [emoji2]
Jak dajecie prezenty dzieciom?
Wymyśliłam, że mąż przebierze się za Mikołaja [emoji2][emoji39][emoji23]
Mój ma tyle zabawek szczególnie po roczku ich ilość się mega zwiększyła że na mikołaja nie planuje nic kupować bo w zasadzie to już nawet nie mam co ;P a jakby mojego męża za Mikołaja przebrać to mój młody by chyba z szoku nie wyszedł do końca roku ;P

Nie przy każdym dziecku nie śpi się w nocy ;) ja mam egzemplarz który śpi od początku całe noce ;P a obecnie śpi do 11 ja wstaje pierwsza przed nim ;p
Ja tak samo, śpi jak zabita od samego początku [emoji2]
Ostatnio tylko ma problem z zaśnięciem na noc... [emoji849] I zasypia o 22 i wstajemy 9/10 [emoji849] wolałam jak wstawala o 8. I codziennie sobie obiecuje, że nastawie budzik na tą 8... zeby ja jakos znowu przestawic ... Ale co z tego, jak żadna z nas go nie słyszy [emoji1]

reklama
Mój ma tyle zabawek szczególnie po roczku ich ilość się mega zwiększyła że na mikołaja nie planuje nic kupować bo w zasadzie to już nawet nie mam co ;P a jakby mojego męża za Mikołaja przebrać to mój młody by chyba z szoku nie wyszedł do końca roku ;P
Wlasnie tego sie obawiam [emoji2]
My też mamy już dużo zabawek, zresztą zaraz też roczek... Ale co tam :) Niech ma [emoji7]

Do góry