reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A zęby u was już wyszły? Bo ja się zastanawiam czy to budzenie to wina zębów bo u nas też kiedyś całe noce spał a teraz się budzi płacze przez sen i trzeba go do nas brać i żelem dziąsła smarować
Jeszcze brakuje trójek i piątek. Wydaje mi się że trójki w natarciu i dlatego się budzi. Ogólnie to przy zębach zawsze ciężko było ze spaniem i w ogóle z funkcjonowaniem. W dzień strasznie marudna zawsze była.

reklama
Dla mnie to jest trochę obrzydliwe :/ może ja jestem jakaś dziwna, ale mnie sperma brzydzi :( i ja się zawsze podcieralam, albo nawet myłam ;) no i często po stosunku wszystko mnie piecze, dlatego ciężko jest mi wytrzymać bez podtarcia, ale będę chyba musiała spróbować.

No każdy ma jakieś tam swoje, dla mnie np. sperma ma dziwny zapach tzn, taki śmierdzący :p i nie lubie jak mam ją na udach i tam około bo mam wrażenie , że tym śmierdze :/ kiedyś to zawsze się myłam po stosunku, żeby tego nie czuć a teraz tylko wycieram i rano się myję :) a to Ciebie piecze na zewnątrz czy wewnątrz też po kontakcie ze spermą ?

Jednak chcieć a mieć ciśnienie to co innego :D no ale skoro tak ma być to nic na to nie poradzimy ja to w tym miesiącu już wogole nie dość że owualcja gdzieś mi zaginęła bo jej nie czuję to jeszcze te boboseksy rzadko ale co tam :)

No ja miałam wczoraj i przedwczoraj taki śluz a kilka dni temu brzuch mnie bolał tak ostro i kręgosłup , że masakra i na drugi dzień też tak czułam :/
A boboseksy były u nas zaraz po @ ostatnie a tak to się kłócimy ostatnio i jest napięta atmosfera i nikt nie wychodzi z inicjatywą boboseksów a mam owulację , ale z drugiej str martwie się czy sobie poradzimy finansowo, nie mamy jeszcze swojego mieszkania a jak bd mieć i jeszcze dzidziuś to nie wiem czy podołamy :(

A wy ile macie już zębów ? ;P mój ma 14 miesiecy i brakuje mu tylko 4 zębów do kompletu ;P
Ani jednego jeszcze [emoji23] Ale jeden mocno "napuchniety " widać, że niebawem wyjdzie... Tylko kiedy? też trzeba smarowac dziasla, bo czasem miałczy w ciągu dnia [emoji849] No i produkcja śliny taka, że hohoho... No i może przez te zeby nie może zasnąć i chodzi tak późno spać, bo wczoraj z wieczora była histeria przed spaniem

Ale się zdenerwowalam z rana :mad:wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....

Miałam ostatnio podobna sytuscje[emoji15]

Wiecie dziewczyny czasami ludzie potrafią czytać z oczu , nie wiem jak to działa ale my też staramy się i z zewnątrz słyszymy no to kiedy dziecko, no to bierzcie się do roboty , nie zwlekajcie bo po 30-tce to już się nie bd chciało itd. i taki nacisk z zewnątrz powoduje frustracje jak się nie udaje zajść :/
Ja tam staram się do tego podchodzić ze spokojem , no ale różnie bywa i każdy inaczej reaguje na takie komentarze...

Wiecie dziewczyny czasami ludzie potrafią czytać z oczu , nie wiem jak to działa ale my też staramy się i z zewnątrz słyszymy no to kiedy dziecko, no to bierzcie się do roboty , nie zwlekajcie bo po 30-tce to już się nie bd chciało itd. i taki nacisk z zewnątrz powoduje frustracje jak się nie udaje zajść :/
Ja tam staram się do tego podchodzić ze spokojem , no ale różnie bywa i każdy inaczej reaguje na takie komentarze...
Dla mnie są smutne te komentarze. W pracy 2 dziewczyny urodziły i dyskusja kto następny. I jak mówią: no Maga teraz twoja kolej to smutno mi, bo zaczęlismy się starać zanim tamte zaciazyly. Bardzo bym chciała żeby była moja kolej, tylko kurde raczej nie powiem w pracy że zaraz 12cs zaczynam[emoji35]

reklama
Tez tak mam,czasem wole nie sikac w nocy i wstrzynac sie troche dluzje

Oo ja to bym nie mogła, jak się w nocy przebudzam i ciśnie mnie pęcherz to muszę iść bo inaczej to mnie boli i zasnąć nie mogę, a jak się opróżnię i wracam to idę dalej spać w zależności ile czasu jeszcze zostało do budzika :p

Do góry