reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To chyba każda z nas ma akcje z farbowaniem ja tez z natury ciemna blond ale w liceum ufarbowałam na mega czarny potem brązy a teraz ombre z blondem ale od lutego nie farbowałam :/ wiec właśnie zapisałam się na czwartek na farbę i chce po całości lekko blond i robie botox na włosy po raz pierwszy podobno efekty są super Zobacz załącznik 914969
Super,mi tak bardziej w srebrny,platynowy

reklama
A ja chce taki kolorek[emoji8]
Screenshot_2018-10-30-18-20-48~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-10-30-18-20-48~2.jpg
    Screenshot_2018-10-30-18-20-48~2.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 343
Ja mialam ok rok temu ombre, koncowki blond i to strasznie mi wlosy zniszczylo. Do teraz nie mogę ich doprowadzic do ładu. Aktualnie mam jakis ciemny brąz ale chciałabym ciemny blond i je skrócić do ramion
Też jak rozjaśniłam to strasznie zaczeły się plątać i ściełam [emoji4]

Hej dziewczyny
Strasznie mnie dzisiaj mdli i mam nadzieję, że to nie żadna grypa..
Dzisiaj na popołudnie , a jutro na rano i 2 dni wolnego [emoji4]
Mam strasznego lenia, u nas dzisiaj mgła nic za oknem prawie nie widać
Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]
Też właśnie podczytuje te dziewczyny , to straszne co ją spotyka gdzie to już któraś ciąża którą może stracić.. A zachowanie tych lekarzy tragiczne, jak nie można zauważyć na USG że dziecko nie ma wód płodowych [emoji25]
Za dużo cierpienia na tym świecie!
To chyba każda z nas ma akcje z farbowaniem ja tez z natury ciemna blond ale w liceum ufarbowałam na mega czarny potem brązy a teraz ombre z blondem ale od lutego nie farbowałam :/ wiec właśnie zapisałam się na czwartek na farbę i chce po całości lekko blond i robie botox na włosy po raz pierwszy podobno efekty są super Zobacz załącznik 914969
Bardzo fajny ten blond [emoji7]

Ja dopiero 2 rok robię coś z włosami. Tzn. mi fryzjerka robi sombre blond i rozświetla mi to świetnie twarz . Jestem niby ciemną blondynką, ale jak dla mnie to zwykły brąz [emoji12] Myślałam żeby zafarbować się na blond , ale boje się że jednak to nie to , albo że moje włosy tego nie wytrzymają

U nas wczoraj był wypadek. Mojego sąsiada i znajomego potrącili żołnierze Amerykańscy. Znajomemu przejechali po nogach , a sąsiada pókli. Masakra [emoji50]

Hej dziewczyny
Mam strasznego lenia, u nas dzisiaj mgła nic za oknem prawie nie widać Też właśnie podczytuje te dziewczyny , to straszne co ją spotyka gdzie to już któraś ciąża którą może stracić.. A zachowanie tych lekarzy tragiczne, jak nie można zauważyć na USG że dziecko nie ma wód płodowych [emoji25]
Za dużo cierpienia na tym świecie!Bardzo fajny ten blond [emoji7]

Ja dopiero 2 rok robię coś z włosami. Tzn. mi fryzjerka robi sombre blond i rozświetla mi to świetnie twarz . Jestem niby ciemną blondynką, ale jak dla mnie to zwykły brąz [emoji12] Myślałam żeby zafarbować się na blond , ale boje się że jednak to nie to , albo że moje włosy tego nie wytrzymają

U nas wczoraj był wypadek. Mojego sąsiada i znajomego potrącili żołnierze Amerykańscy. Znajomemu przejechali po nogach , a sąsiada pókli. Masakra [emoji50]

O Boziu to niezłe :/

Hej dziewczyny
Mam strasznego lenia, u nas dzisiaj mgła nic za oknem prawie nie widać Też właśnie podczytuje te dziewczyny , to straszne co ją spotyka gdzie to już któraś ciąża którą może stracić.. A zachowanie tych lekarzy tragiczne, jak nie można zauważyć na USG że dziecko nie ma wód płodowych [emoji25]
Za dużo cierpienia na tym świecie!Bardzo fajny ten blond [emoji7]

Może to mdłości z innego powodu8-);)

Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]

Tez jestem tam na forum. Tragedia :/ Malaga ma bardzo silna psychikę tak nią miotają maskara :/ jeden drugi szpital obłęd ale przeczuwała chyba bi ciagle mówiła jak się boi :(

reklama
Okropne są niesprawiedliwości na tym świecie :( moja znajoma urodziła martwą córkę w 35tc! To jest straszne. Ale staram się nie czytać takich historii, bo potem się zamartwiam.

Katar nie ustępuje :p bez lęków ciężko toto wykurować więc se smarkam.

Włosy marzą mi się takie:
Screenshot_20181109-075531.png

Okaże się co wyjdzie :D
Dobrze, że już piątek, jutro chyba będę spać do południa :p

Załączniki

• Screenshot_20181109-075531.png
    Screenshot_20181109-075531.png
    954,9 KB · Wyświetleń: 352
Do góry