reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja do 17 roku życia byłam jasna blondynka. Potem postawiłam na radykalna zmianę i ufarbowalam na czarno :) i dopiero w tym roku odwazylam się coś zmienić i teraz mam ciemny brąz. Teraz zastanawiam się czy nie przejść na jeszcze trochę jaśniejszy :)

reklama
Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]

Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]
Ja właśnie też tam trochę pisze i czytam. To jest dla mnie przerażające. Nie rozumiem jak lekarze w dwóch szpitalach mogli tego nie zauważyć i do tego dopuścić. To gdzie mamy czuć się bezpiecznie jak nie w szpitalu? Masakra. Od wczoraj cały czas o tym myślę.

A ja mam naturalny ciemny blond i jedyne co zrobiłam z moimi włosami to lekkie refleksy z 1,5 roku temu i nawet fajne były i czasami chciałabym je powtórzyć , ale na takie typowe malowanie to szkoda mi włosów a po drugie to zwykle boje się jakbym wyglądała w zupełnie innym kolorze a już zmyć tego się tak szybko nie da :p

Co to za plastry?? Chce wiedziec wiecej powiedz proszę[emoji5]

Nazwa plastrów fertilmate mas bierze również tabletki od nich a kuracje plastrami będziemy po raz pierwszy robić. Lekarz zalecił żeby na noc na sen zakładać na jądra :p maja one za zadania właśnie schłodzić jądra i w tedy niby plemniczka zdrowiej żyją :p ale zobaczymy czy rzeczywiście coś skutkuje bo drogie są bardzo

To chyba każda z nas ma akcje z farbowaniem ja tez z natury ciemna blond ale w liceum ufarbowałam na mega czarny potem brązy a teraz ombre z blondem ale od lutego nie farbowałam :/ wiec właśnie zapisałam się na czwartek na farbę i chce po całości lekko blond i robie botox na włosy po raz pierwszy podobno efekty są super
IMG_2114.JPG

Załączniki

• IMG_2114.JPG
    IMG_2114.JPG
    194,6 KB · Wyświetleń: 351
Życie jest niesprawiedliwe i czasem nieźle potrafi dać w kość ale moja kochana babcia mówiła zawsze że Bóg zsyła na nas tylko takie problemy z jakimi wie że sobie poradzimy nie wiem czy to ma jakiś sens ale może i tak jest
Mam koleżankę której trzy razy w 6mc przestawało dziecku bić serce i trzy razy musiała urodzić martwe dziecko podziwiam ja jak to przetrwała ale byłat taka silna i znalazła wkońcu lekarza który znalazł przyczynę i teraz ma już 10 letniego syna podziwiam ich za to ile mieli siły

Nie czytaj,bedziesz zdrowsza.ja poczytalam raz i emocjonalnie straszne to bylo,biedne dziewczyny ile sie musza nameczyc,ale uda im sie,za wszystkie trzymam kciuki.

reklama
A ja mam naturalny ciemny blond i jedyne co zrobiłam z moimi włosami to lekkie refleksy z 1,5 roku temu i nawet fajne były i czasami chciałabym je powtórzyć , ale na takie typowe malowanie to szkoda mi włosów a po drugie to zwykle boje się jakbym wyglądała w zupełnie innym kolorze a już zmyć tego się tak szybko nie da :p
Ja tez nie farbuje

Do góry