reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja do 17 roku życia byłam jasna blondynka. Potem postawiłam na radykalna zmianę i ufarbowalam na czarno :) i dopiero w tym roku odwazylam się coś zmienić i teraz mam ciemny brąz. Teraz zastanawiam się czy nie przejść na jeszcze trochę jaśniejszy :)

reklama
Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]

Poczytuję sobie Nasz sąsiedni wątek i jestem przerażona tym co przeżywa teraz Malaga00, jak ja potraktowali w szpitalu, tym że znowu jest w szpitalu i ze chyba roni a jest chyba w 18tc, widzialam ze czula juz ruchy[emoji24]
Podczytuję też wątek Kto po in vitro z racji tego ze moze i mnie to czeka. Tam zaś dziewczyna urodziła córeczkę w bodajże 26 tc, mała ma 960g[emoji22] Maluszek walczy[emoji173]
Niech mi ktos powie czemu takie rzeczy sie dzieja? Czemu zanim wydamy dziecko na swiat musimy wylac tyle lez? Przejsc przez tyle stresów? Az mi sie plakac chcę[emoji22]
Ja właśnie też tam trochę pisze i czytam. To jest dla mnie przerażające. Nie rozumiem jak lekarze w dwóch szpitalach mogli tego nie zauważyć i do tego dopuścić. To gdzie mamy czuć się bezpiecznie jak nie w szpitalu? Masakra. Od wczoraj cały czas o tym myślę.

A ja mam naturalny ciemny blond i jedyne co zrobiłam z moimi włosami to lekkie refleksy z 1,5 roku temu i nawet fajne były i czasami chciałabym je powtórzyć , ale na takie typowe malowanie to szkoda mi włosów a po drugie to zwykle boje się jakbym wyglądała w zupełnie innym kolorze a już zmyć tego się tak szybko nie da :p

Co to za plastry?? Chce wiedziec wiecej powiedz proszę[emoji5]

Nazwa plastrów fertilmate mas bierze również tabletki od nich a kuracje plastrami będziemy po raz pierwszy robić. Lekarz zalecił żeby na noc na sen zakładać na jądra :p maja one za zadania właśnie schłodzić jądra i w tedy niby plemniczka zdrowiej żyją :p ale zobaczymy czy rzeczywiście coś skutkuje bo drogie są bardzo

To chyba każda z nas ma akcje z farbowaniem ja tez z natury ciemna blond ale w liceum ufarbowałam na mega czarny potem brązy a teraz ombre z blondem ale od lutego nie farbowałam :/ wiec właśnie zapisałam się na czwartek na farbę i chce po całości lekko blond i robie botox na włosy po raz pierwszy podobno efekty są super
IMG_2114.JPG

Załączniki

• IMG_2114.JPG
    IMG_2114.JPG
    194,6 KB · Wyświetleń: 354
Życie jest niesprawiedliwe i czasem nieźle potrafi dać w kość ale moja kochana babcia mówiła zawsze że Bóg zsyła na nas tylko takie problemy z jakimi wie że sobie poradzimy nie wiem czy to ma jakiś sens ale może i tak jest
Mam koleżankę której trzy razy w 6mc przestawało dziecku bić serce i trzy razy musiała urodzić martwe dziecko podziwiam ja jak to przetrwała ale byłat taka silna i znalazła wkońcu lekarza który znalazł przyczynę i teraz ma już 10 letniego syna podziwiam ich za to ile mieli siły

Nie czytaj,bedziesz zdrowsza.ja poczytalam raz i emocjonalnie straszne to bylo,biedne dziewczyny ile sie musza nameczyc,ale uda im sie,za wszystkie trzymam kciuki.

reklama
A ja mam naturalny ciemny blond i jedyne co zrobiłam z moimi włosami to lekkie refleksy z 1,5 roku temu i nawet fajne były i czasami chciałabym je powtórzyć , ale na takie typowe malowanie to szkoda mi włosów a po drugie to zwykle boje się jakbym wyglądała w zupełnie innym kolorze a już zmyć tego się tak szybko nie da :p
Ja tez nie farbuje

Do góry