reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja się melduje w 6dc po @ nie ma już śladu ale na razie śluzu tez brak wiec czekamy na owu [emoji14] podczytuje codziennie ale jakoś nie miałam weny pisać [emoji14] pogodzeni już z moim najważniejsze hehe zaczęliśmy ten miesiąc ostro dwa dni po @ i dwa z [emoji813]️ ten miesiąc zaczynamy pełna para boboseksy co drugi dzień bez wymówek [emoji23] i mąż po raz pierwszy będziemy testować plastry fertilmate bo mąż miał 0% budowy plemnika i jest po kuracji antybiotykiem i plastry niby chłodzą jajeczka i w tedy sprzyja to hodowaniu zdrowych plemniorow a wiec zobaczymy cóż to za specyfik [emoji14] trzymam kciuki za testujące i gratuluje wszystkim ciężarówka naszym [emoji813]️

Ja się melduje w 6dc po @ nie ma już śladu ale na razie śluzu tez brak wiec czekamy na owu [emoji14] podczytuje codziennie ale jakoś nie miałam weny pisać [emoji14] pogodzeni już z moim najważniejsze hehe zaczęliśmy ten miesiąc ostro dwa dni po @ i dwa z [emoji813]️ ten miesiąc zaczynamy pełna para boboseksy co drugi dzień bez wymówek [emoji23] i mąż po raz pierwszy będziemy testować plastry fertilmate bo mąż miał 0% budowy plemnika i jest po kuracji antybiotykiem i plastry niby chłodzą jajeczka i w tedy sprzyja to hodowaniu zdrowych plemniorow a wiec zobaczymy cóż to za specyfik [emoji14] trzymam kciuki za testujące i gratuluje wszystkim ciężarówka naszym [emoji813]️
Brzmi jak porzadny plan! Ja tez sie przykladam w tym miesiacu i tez jestem po okresie,idziemy rowno:)

Co to za plastry?? Chce wiedziec wiecej powiedz proszę[emoji5]

Ja 4 lata temu poszłam na całość i po 12 latach farbowania na kruczoczarne włosy zeszłam do lekkiego brązu, a dzis już mam lekko rudawe ombre[emoji1] i stwierdziłam, ze to była super decyzja [emoji1] także polecam odważne decyzje [emoji173]
Ja też od zawsze na czarno, ale od jakiegoś czasu robiłam ombre, a teraz mam lekko jasne refleksy [emoji1] od czerwca nie farbowane odpoczywają [emoji4]

Ja mialam ok rok temu ombre, koncowki blond i to strasznie mi wlosy zniszczylo. Do teraz nie mogę ich doprowadzic do ładu. Aktualnie mam jakis ciemny brąz ale chciałabym ciemny blond i je skrócić do ramion

Ja rok temu miałam ognistorude ale wróciłam do ciemnego brązu, czyli mniej więcej natura, ale nudzi mi się już znowu i muszę coś zrobić :p a że nie chcę obcinać, to trzeba zmienić trochę kolor.
Boszz... ależ mnie wieczorami męczą wzdęcia a dzisiaj jeszcze zgaga! Nie ma co, błogosławiony stan :D

reklama
Ja też po 4 latach bycia blondynką zrobiłam się na rudo:Di chyba już tak zostanę bo mi się podoba jak mój M mówi do mnie rudziudka ;):D
A tak pozatym to wkońcu piateeeeek byle do 13 dzisiaj mam nadzieję w pracy i poniedziałek nam zrobili wolny 8-)jutro na koncert Dżemu, Iry i czegoś tam jeszcze ;):D
Nic o staraniach narazie odemnie nie będzie bo zawieszone ;)

Do góry