reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Uwielbiam pierogi ale nie robić hehe na szczęście mam spokój bo moje chłopaki narazie mowia że się przejedli pierogami :)
Ja lubie ale nie mam zapalu robic,a takie kupne to sie boje z mieskiem kupowac bo tylko mi sie cos twardego trafi w tym miesnym,jakas boj sie Boga chrzastka,to juz nie rusze,i mam przed oczami kawalki kosci i skory itp w pierogach :) smacznego

Ja lubie ale nie mam zapalu robic,a takie kupne to sie boje z mieskiem kupowac bo tylko mi sie cos twardego trafi w tym miesnym,jakas boj sie Boga chrzastka,to juz nie rusze,i mam przed oczami kawalki kosci i skory itp w pierogach :) smacznego
U mnie tylko ruskie jedzą no i na święta z kapusta i grzybami ja takich kupnych też bym nie ruszyła wogole okropna jestem do jedzenia :errr:a tak dobrze wyglądam :D

U mnie tylko ruskie jedzą no i na święta z kapusta i grzybami ja takich kupnych też bym nie ruszyła wogole okropna jestem do jedzenia :errr:a tak dobrze wyglądam :D
Ja to wogole taki francuski piesek do jedzenia,wszytko chude bez tluszczu,duzo nabialu,no i slodycze duuuzzoo:) trzeba jakos nadrobic braki energetyczne;)

Podobno trzeba trzymać rękę wyprostowana i mocno uciskac. Ja odkąd tak robię to mam tylko mały strupek bez siniaka
Tak jak piszesz zależy od tego jak się pielęgniarka wbije a z tym różnie bywa i trzeba uściskać naprawdę z dobre 5 minut
Dzięki dziewczyny, tak myślałam, że pewnie za krótko trzymałam bo chciałam szybko wyjść i założyłam płaszcz i krew się rozlała.
Fajnie.. Trzymam kciuki za sobote i test [emoji110] [emoji110] Jak siedzę to mi aż tak nie przeszkadza, ale jak się w pracy nadźwigam to masakra jakby miało coś się z tamtąd wydostać

Biorę się dziewczyny za pierogii , któraś ma ochotę [emoji1] ?
Zjadłabym ruskich :)
To moja też do mnie wolała: ta e! I do teraz malomowna :D

Dzisiaj akurat na pobraniu pielęgniarka mi powiedziała że trzeba mocno uciskać wyprostowaną rękę i rzeczywiście, ani śladu nie ma :) Fakt, że wklula się tak, że też ledwo czułam.
No to będę już wiedzieć, że uciskanie jest takie ważne :)

reklama
Ja to wogole taki francuski piesek do jedzenia,wszytko chude bez tluszczu,duzo nabialu,no i slodycze duuuzzoo:) trzeba jakos nadrobic braki energetyczne;)
Ja tylko chude broń boże coś tłustego jak byłam dzieckiem to nawet z polędwicy sopockiej sciagalam skórkę :Ddo tej pory mi to w rodzinie wypominają 8-)

Do góry