reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To zapraszam do mnie dziewczyny, dla każdej starczy [emoji10]
U Nas robimy jeszcze z mięsem ale to rzadziej no i z kapustą i grzybami na święta oczywiście
Słyszałam, że pierogi z mięsem mielonym i zielonkami pycha są, muszę kiedyś spróbować i ze szpinakiem..
No i moja mama robi owocowe pierogi , ale ja nie lubię blee [emoji3]

reklama
Ja tylko chude broń boże coś tłustego jak byłam dzieckiem to nawet z polędwicy sopockiej sciagalam skórkę :Ddo tej pory mi to w rodzinie wypominają 8-)
Nooo ja tez,ale ja to az wstyd w tej sopockiej to taka dziwna zylka leci i tego to tez nie bardzo,straszna jestem,dlatego nabial jest bezpieczniejszy;)

Ja dzisiaj zrobiłam wątróbkę[emoji4] dla męża bo On uwielbia. Ale ja nie lubię, dla mnie jest ochydna ale ponoc wychodzi mi bardzo dobra[emoji13]
Pierogi tez uwielbiam szczególnie z kapustą i grzybami. Mogłabym je jeść codziennie[emoji7]

To zapraszam do mnie dziewczyny, dla każdej starczy [emoji10]
U Nas robimy jeszcze z mięsem ale to rzadziej no i z kapustą i grzybami na święta oczywiście
Słyszałam, że pierogi z mięsem mielonym i zielonkami pycha są, muszę kiedyś spróbować i ze szpinakiem..
No i moja mama robi owocowe pierogi , ale ja nie lubię blee [emoji3]
Ja z jagodami lubie ale to moja babcia jak robila kiedys

I niecierpie jeszcze zielonego pietruszki kopru bleee wszyscy się zawsze zjadają młode ziemniaczki z koperkiem a u mnie bez :D:D

Ja z jagodami lubie ale to moja babcia jak robila kiedys
Ja niestety nie zaznałam tej miłości i dobroci dziadków.. Rodzice mojej mamy zmarli jeszcze jak mnie nie było... Tata mojego taty zmarł jak miałam 4 latka, a babcia zmarła jakieś 3 lata temu ale miała rozwiniętą demencje starczą i cukrzyce więc nawet nie wiedziała jak mam na imię i kim jestem właściwie

reklama
Ja bym bardzo chciała zacząć jeść jogurt naturalny ale no nie mogę sie przemóc bo on dla mnie śmierdzi[emoji23] kilka razy już próbowałam i nie dałam rady[emoji13] tak samo mleko...platki na mleku czy owsianke zjem ale samego mleka w życiu nie wypije bo ono śmierdzi[emoji23]

Do góry