reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To zapraszam do mnie dziewczyny, dla każdej starczy [emoji10]
U Nas robimy jeszcze z mięsem ale to rzadziej no i z kapustą i grzybami na święta oczywiście
Słyszałam, że pierogi z mięsem mielonym i zielonkami pycha są, muszę kiedyś spróbować i ze szpinakiem..
No i moja mama robi owocowe pierogi , ale ja nie lubię blee [emoji3]

reklama
Ja tylko chude broń boże coś tłustego jak byłam dzieckiem to nawet z polędwicy sopockiej sciagalam skórkę :Ddo tej pory mi to w rodzinie wypominają 8-)
Nooo ja tez,ale ja to az wstyd w tej sopockiej to taka dziwna zylka leci i tego to tez nie bardzo,straszna jestem,dlatego nabial jest bezpieczniejszy;)

Ja dzisiaj zrobiłam wątróbkę[emoji4] dla męża bo On uwielbia. Ale ja nie lubię, dla mnie jest ochydna ale ponoc wychodzi mi bardzo dobra[emoji13]
Pierogi tez uwielbiam szczególnie z kapustą i grzybami. Mogłabym je jeść codziennie[emoji7]

To zapraszam do mnie dziewczyny, dla każdej starczy [emoji10]
U Nas robimy jeszcze z mięsem ale to rzadziej no i z kapustą i grzybami na święta oczywiście
Słyszałam, że pierogi z mięsem mielonym i zielonkami pycha są, muszę kiedyś spróbować i ze szpinakiem..
No i moja mama robi owocowe pierogi , ale ja nie lubię blee [emoji3]
Ja z jagodami lubie ale to moja babcia jak robila kiedys

I niecierpie jeszcze zielonego pietruszki kopru bleee wszyscy się zawsze zjadają młode ziemniaczki z koperkiem a u mnie bez :D:D

Ja z jagodami lubie ale to moja babcia jak robila kiedys
Ja niestety nie zaznałam tej miłości i dobroci dziadków.. Rodzice mojej mamy zmarli jeszcze jak mnie nie było... Tata mojego taty zmarł jak miałam 4 latka, a babcia zmarła jakieś 3 lata temu ale miała rozwiniętą demencje starczą i cukrzyce więc nawet nie wiedziała jak mam na imię i kim jestem właściwie

reklama
Ja bym bardzo chciała zacząć jeść jogurt naturalny ale no nie mogę sie przemóc bo on dla mnie śmierdzi[emoji23] kilka razy już próbowałam i nie dałam rady[emoji13] tak samo mleko...platki na mleku czy owsianke zjem ale samego mleka w życiu nie wypije bo ono śmierdzi[emoji23]

Do góry