buterrfly
Fanka BB :)
Moje ulubione naleśniki [emoji7] Z powidłami albo z cukrem [emoji4]Ja tak samo hehe a pierogi to chyba lubię każde. A dziś na obiad naleśniki na słodko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje ulubione naleśniki [emoji7] Z powidłami albo z cukrem [emoji4]Ja tak samo hehe a pierogi to chyba lubię każde. A dziś na obiad naleśniki na słodko
Ja jogurt naturalny akurat lubię ale samego mleka też nie tkne. A może dodaj sobie do niego jakiś owoców albo płatków? Wtedy powinien smakować lepiejJa bym bardzo chciała zacząć jeść jogurt naturalny ale no nie mogę sie przemóc bo on dla mnie śmierdzi[emoji23] kilka razy już próbowałam i nie dałam rady[emoji13] tak samo mleko...platki na mleku czy owsianke zjem ale samego mleka w życiu nie wypije bo ono śmierdzi[emoji23]
Nie przejdzie to u mnie. Juz próbowałam[emoji13]Ja jogurt naturalny akurat lubię ale samego mleka też nie tkne. A może dodaj sobie do niego jakiś owoców albo płatków? Wtedy powinien smakować lepiej
Ja też nie lubię mleka bo jak byłam mała rodzice kazali mi wypijać codziennie 1 szklankę mleka od krowy... FUUUUUUUUUUUUUUUUJa bym bardzo chciała zacząć jeść jogurt naturalny ale no nie mogę sie przemóc bo on dla mnie śmierdzi[emoji23] kilka razy już próbowałam i nie dałam rady[emoji13] tak samo mleko...platki na mleku czy owsianke zjem ale samego mleka w życiu nie wypije bo ono śmierdzi[emoji23]
No to chyba lepiej się nie katowac a smakowe różne lubisz?Nie przejdzie to u mnie. Juz próbowałam[emoji13]
Ja też dlatego czas na kawkę <3 <3 <3Ej jeszcze godz w pracy a od tego pisania o jedzonku zgłodniałam
Smakowe lubie, ale chcialam bardzo naturalny polubic i chyba nie jest mi to dane[emoji13]No to chyba lepiej się nie katowac a smakowe różne lubisz?
A ja za dzieciaka kochałam mleko od krowy! Mielismy wtedy wlasna krowe i codziennie pierwsza bieglam po cieple mleko jeszcze z pianka! A dzis nie cierpie mleka[emoji13]Ja też nie lubię mleka bo jak byłam mała rodzice kazali mi wypijać codziennie 1 szklankę mleka od krowy... FUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja odkrajam wszystkie tluscinki przy wedlinach i mięsie[emoji23] inaczej nie zjem[emoji13]
I niecierpie jeszcze zielonego pietruszki kopru bleee wszyscy się zawsze zjadają młode ziemniaczki z koperkiem a u mnie bez