reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak mysle czemu nikt nic nie pisze od rana a mi powiadomienia nie przychodzily bo bylam wylogowana[emoji13]
W ogole powiem Wam że się trochę zirytowalam. Zmieniłam sobie dziś zdjęcie profilowe na fb, praktycznie raz na rok to robie[emoji23] ogólnie rzadko coś dodaje. I jedna moja "znajoma" napisała mi komentarz "ale promieniejesz! czyżby ciąża?" Od razu to skasowalam. Trochę sie wkurzyłam. Po co pisać takie rzeczy? I to publicznie?[emoji15]
Niestety teraz ludzie wychodzą z założenia że wszystko można pisać i wszystko jest okej. Ale nie wszyscy mają rozum żeby pomyśleć czy to kogoś nie urazi.. Koleżanka bystrością nie zaświeciła , i o granice żartu nawet się nie odniosło..
Po prostu staraj się olewać takie zaczepki i rób swoje [emoji8]

reklama
Nie daj boże dodać zdjęcie z czyimś dzieckiem i od razu komentarz, że taki bobo ci pasuje....wierzę, że każdy robi to nie umyślnie i chce dobrze, ale nikt nie wie co przeżywa staraczka...

dlatego dodaję zdjęcia raz na rok, albo i rzadziej :p

Tak mysle czemu nikt nic nie pisze od rana a mi powiadomienia nie przychodzily bo bylam wylogowana[emoji13]
W ogole powiem Wam że się trochę zirytowalam. Zmieniłam sobie dziś zdjęcie profilowe na fb, praktycznie raz na rok to robie[emoji23] ogólnie rzadko coś dodaje. I jedna moja "znajoma" napisała mi komentarz "ale promieniejesz! czyżby ciąża?" Od razu to skasowalam. Trochę sie wkurzyłam. Po co pisać takie rzeczy? I to publicznie?[emoji15]
Trzeba było odpisać, że blizniacza [emoji3] hehe , głupie pytanie to głupia odpowiedź. A koleżanka wie o waszych staraniach ?

Poleciałam do empiku po:

Załączniki

• a.png
    a.png
    64,7 KB · Wyświetleń: 57
Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D
Ja z samymi facetami pracuje buuuuu;(((;)

Fajnie.. Trzymam kciuki za sobote i test [emoji110] [emoji110] Jak siedzę to mi aż tak nie przeszkadza, ale jak się w pracy nadźwigam to masakra jakby miało coś się z tamtąd wydostać

Biorę się dziewczyny za pierogii , któraś ma ochotę [emoji1] ?
Ja poprosze pierogi a z czym?:)

reklama
Do góry