reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak mysle czemu nikt nic nie pisze od rana a mi powiadomienia nie przychodzily bo bylam wylogowana[emoji13]
W ogole powiem Wam że się trochę zirytowalam. Zmieniłam sobie dziś zdjęcie profilowe na fb, praktycznie raz na rok to robie[emoji23] ogólnie rzadko coś dodaje. I jedna moja "znajoma" napisała mi komentarz "ale promieniejesz! czyżby ciąża?" Od razu to skasowalam. Trochę sie wkurzyłam. Po co pisać takie rzeczy? I to publicznie?[emoji15]
Niestety teraz ludzie wychodzą z założenia że wszystko można pisać i wszystko jest okej. Ale nie wszyscy mają rozum żeby pomyśleć czy to kogoś nie urazi.. Koleżanka bystrością nie zaświeciła , i o granice żartu nawet się nie odniosło..
Po prostu staraj się olewać takie zaczepki i rób swoje [emoji8]

reklama
Nie daj boże dodać zdjęcie z czyimś dzieckiem i od razu komentarz, że taki bobo ci pasuje....wierzę, że każdy robi to nie umyślnie i chce dobrze, ale nikt nie wie co przeżywa staraczka...

dlatego dodaję zdjęcia raz na rok, albo i rzadziej :p

Tak mysle czemu nikt nic nie pisze od rana a mi powiadomienia nie przychodzily bo bylam wylogowana[emoji13]
W ogole powiem Wam że się trochę zirytowalam. Zmieniłam sobie dziś zdjęcie profilowe na fb, praktycznie raz na rok to robie[emoji23] ogólnie rzadko coś dodaje. I jedna moja "znajoma" napisała mi komentarz "ale promieniejesz! czyżby ciąża?" Od razu to skasowalam. Trochę sie wkurzyłam. Po co pisać takie rzeczy? I to publicznie?[emoji15]
Trzeba było odpisać, że blizniacza [emoji3] hehe , głupie pytanie to głupia odpowiedź. A koleżanka wie o waszych staraniach ?

Poleciałam do empiku po:

Załączniki

• a.png
    a.png
    64,7 KB · Wyświetleń: 48
Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D
Ja z samymi facetami pracuje buuuuu;(((;)

Fajnie.. Trzymam kciuki za sobote i test [emoji110] [emoji110] Jak siedzę to mi aż tak nie przeszkadza, ale jak się w pracy nadźwigam to masakra jakby miało coś się z tamtąd wydostać

Biorę się dziewczyny za pierogii , któraś ma ochotę [emoji1] ?
Ja poprosze pierogi a z czym?:)

reklama
Do góry