reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D

reklama
Nie, ty nie i pokazujesz zdjęcia ślicznego ludzika :) ale przyznaj że czasem atmosfera jest tam ciężka.

No właśnie, to chyba nie dla mnie [emoji14] jestem pozytywnym stworzeniem i nie lubię się martwić bez sensu :)

Hahaha coś w tym jest, bo ja zajęłam miejsce dziewczyny która poszła na macierzyński i siedziałam na jej krześle :D :D

Tu jest jakoś normalnie, oprócz rozmów i okresie i badaniach są i inne tematy i jest jednak wesekej, a w końcu to tam powinno być radośnie :)

No właśnie, aż się dziwnie czuję taka zdrowa, w pracy itd [emoji14]

To które teraz boboseksy?
Ja jak byłam na takiej grupie ale na FB to tam wiecznie jak ktoś się o coś zapytał to dziewczyny dobrze radząc straszyły i takim podejściem trzeba by było latać po lekarzach codziennie [emoji14] też miałam znajoma która miała termin na ten sam dzień co ja i ona też ciągle mi pisała a to że nie czuję ruchów a to że jedzie na IP sprawdzać była tam dosłownie co tydzień nawet sama mówiła że już ją znają lekarze i pytają się po co tak panikuje. Jak urodziła to już wogole codziennie inny problem a ja z tymi samymi problemami co ona nawet nie zauważyłam ze je mam ;P

Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D
U mnie w pracy było kiedyś tak zwane wirtualne biuro taka recepcja bez niczego ;P no i tam 3 dziewczyny zaszły co kolejna zastąpiła to zaraz w ciąży była ;P nawet się śmiali że jak ktoś chce być w ciąży to żeby poszedł tam pracować [emoji14] ogólnie pamietam jak był taki czas u mnie w pracy ze jedna za drugą zachodziły w ciaze był taki wysyp że ja byłam w szoku [emoji14]

Jak kiedyś tam wczesniej pracowałam w sklepie to też tak mielismy że w jednym czasie 4 dziewczyny zaskoczyły mój szef osiwial w tydzień bo załogi nie miał :D

Ja jak byłam na takiej grupie ale na FB to tam wiecznie jak ktoś się o coś zapytał to dziewczyny dobrze radząc straszyły i takim podejściem trzeba by było latać po lekarzach codziennie [emoji14] też miałam znajoma która miała termin na ten sam dzień co ja i ona też ciągle mi pisała a to że nie czuję ruchów a to że jedzie na IP sprawdzać była tam dosłownie co tydzień nawet sama mówiła że już ją znają lekarze i pytają się po co tak panikuje. Jak urodziła to już wogole codziennie inny problem a ja z tymi samymi problemami co ona nawet nie zauważyłam ze je mam ;P
Racja, a później jak dzieci się porodza to jeszcze gorzej... które dziecko jest mądrzejsze [emoji16]

Racja, a później jak dzieci się porodza to jeszcze gorzej... które dziecko jest mądrzejsze [emoji16]
Ja kiedyś usłyszałam tekst, że jak noworodek mało śpi w dzień i w ogóle nie jest śpiochem to znaczy, że będzie bardziej inteligentny......
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png

właśnie kupiłam paski owu na all:]

Nie, ty nie i pokazujesz zdjęcia ślicznego ludzika :) ale przyznaj że czasem atmosfera jest tam ciężka.

No właśnie, to chyba nie dla mnie :p jestem pozytywnym stworzeniem i nie lubię się martwić bez sensu :)

Hahaha coś w tym jest, bo ja zajęłam miejsce dziewczyny która poszła na macierzyński i siedziałam na jej krześle :D :D

Tu jest jakoś normalnie, oprócz rozmów i okresie i badaniach są i inne tematy i jest jednak wesekej, a w końcu to tam powinno być radośnie :)

No właśnie, aż się dziwnie czuję taka zdrowa, w pracy itd :p

To które teraz boboseksy?
Trochę się zgodzę, czasem też wolę tam nie czytać za dużo bo stres się mocno udziela...

Na kolejny miesiąc to chyba rzeczywiście w batalię pasków się uzbroję. A co mi tam, 50 szt wystarczy przynajmniej na dokładne sprawdzenie cyklu [emoji23]

Czas się szykować do pracy. [emoji849] Byle do 21 wytrzymać bo potem ostatnie półtorej godziny to jak z bicza leci.

reklama
Ja jestem zbyt wyluzowana widać, bo jakoś nie martwię się na zapas. I nie chcę się niepotrzebnie zacząć martwić :p

Hahaha, no tak. To akurat pamiętam z forum, bo moja starsza powoli się rozwijała i ciągle miałam stres, że nie siedzi nie chodzi, nie mówi.. A jakoś wszystko dobrze poszło :)

Do góry