reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Część dziewczyny moje mam dziś 26 DC i żadnych objawów, jak zawsze mnie bolał brzuch na @ tydzień wcześniej , tak teraz brzuch nie boli wogole , cucuchy oczywiście bolą , @ mam mieć w sobotę i nie wiem czy ryzykować z testem czy czekać do soboty , ehhh boję się że się nakręcę a wyjdzie na teście biel wizira [emoji58]
Wiem że ciężko cierpliwie czekać ale ja też bym się jeszcze wstrzymała z testem. Przynajmniej do piątku. Po co masz się smucic jak nic nie wyjdzie a może być za wcześnie jeszcze.

reklama
U mnie jest tak samo. Chociaż mój ostatni okres był taki że nic a nic do ubikacji że mnie nie kapało w przeważnie było tak jak piszesz no i na początku też mam taką krew jakby żywa potem dopiero się zmienia ;)
Tez tak mam,skrzepy sie pojawiaja pozniej u mnie,chociaz tez sie ostatnio zastanawialam bo krew taka jasna

Ha ha ha ha też marudzę? :p
Nie, ty nie i pokazujesz zdjęcia ślicznego ludzika :) ale przyznaj że czasem atmosfera jest tam ciężka.
Tak zawsze jest na grupach ciążowych [emoji14] wieczna panika i nakręcanie ;P
No właśnie, to chyba nie dla mnie :p jestem pozytywnym stworzeniem i nie lubię się martwić bez sensu :)

To chyba musimy wyjść na polowanie ciężarnych i je popocierać po brzuszkach [emoji12] [emoji23]
Hahaha coś w tym jest, bo ja zajęłam miejsce dziewczyny która poszła na macierzyński i siedziałam na jej krześle :D :D
My tu się same optymistki zrobiłyśmy także dobry wybór :D
Tu jest jakoś normalnie, oprócz rozmów i okresie i badaniach są i inne tematy i jest jednak wesekej, a w końcu to tam powinno być radośnie :)

Mam ostatnio to samo, czytam to A potem sprawdzam czy mnie przypadkiem też coś nie dolega hehe
No właśnie, aż się dziwnie czuję taka zdrowa, w pracy itd :p

To które teraz boboseksy?

reklama
Do góry