reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To się nie "bobosexuj" tylko się bzykaj :D
Odbierzesz dobre wyniki to Cię ochota najdzie :D
No właśnie jak odbiorę gorsze niż do tej pory to mi libido spadnie poniżej 0 a obecnie jest blisko 0 hahaha [emoji14] serio nie wiem gdzie moje płodne bo już powinny być. A ja się czuję jak przed okresem zero ochoty. .
A Ty robiłaś w końcu te przeciwciała których wtedy nie zrobiłaś ? :)

No właśnie jak odbiorę gorsze niż do tej pory to mi libido spadnie poniżej 0 a obecnie jest blisko 0 hahaha [emoji14] serio nie wiem gdzie moje płodne bo już powinny być. A ja się czuję jak przed okresem zero ochoty. .
A Ty robiłaś w końcu te przeciwciała których wtedy nie zrobiłaś ? :)
Jeszcze nie, ale w tym miesiącu zrobię na pewno + coś jeszcze dodatkowo zbadam, ale nie wiem co muszę poczytać :) jak już idę się kuć to niech coś badają

Część dziewczyny moje mam dziś 26 DC i żadnych objawów, jak zawsze mnie bolał brzuch na @ tydzień wcześniej , tak teraz brzuch nie boli wogole , cucuchy oczywiście bolą , @ mam mieć w sobotę i nie wiem czy ryzykować z testem czy czekać do soboty , ehhh boję się że się nakręcę a wyjdzie na teście biel wizira [emoji58]

Jeszcze nie, ale w tym miesiącu zrobię na pewno + coś jeszcze dodatkowo zbadam, ale nie wiem co muszę poczytać :) jak już idę się kuć to niech coś badają
Przyzwyczajaj się w ciąży ciągle coś badają ;P ale ja dzisiaj też wyszłam i sobie pomyślałam że już mnie żyła boli bo ciągle ta sama bo mam jedną na jednej ręce na drugiej nikt nie może nic pobrać ;P

Część dziewczyny moje mam dziś 26 DC i żadnych objawów, jak zawsze mnie bolał brzuch na @ tydzień wcześniej , tak teraz brzuch nie boli wogole , cucuchy oczywiście bolą , @ mam mieć w sobotę i nie wiem czy ryzykować z testem czy czekać do soboty , ehhh boję się że się nakręcę a wyjdzie na teście biel wizira [emoji58]
Najlepiej czekać chociaż do dnia spodziewanej @ :) Trzymam kciuki!

Do soboty jeszcze kilka dni czekaj moim zdaniem szybko zleci a te kilka dni może dużo zmienić ;)

reklama
Do góry