reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mój maz nie lubi polskich filmow ale w tv ogladalismy ostatnio wlasnie Planete Singli i nawet sie smial [emoji23] więc mysle ze zaciagne go na druga część[emoji2] i nie bedzie marudzil[emoji13]

reklama
My co roku jesteśmy pierw u mojej rodzinki, a potem jedziemy do męża rodziców bo mamy tylko parę kilometrów :)

My w zeszłym roku robiliśmy Wigilię u nas i w tym chyba też tak zrobimy bo nie chce nam się jechać na dwie wigilie. Trochę roboty jest ale jakoś tak mi się spodobało ;)

Ja najchetniej Wigilie spedzilabym gdzies dalej od domu, od wszystkich ciotek wujkow ktorzy tylko gadaja o kosciele i polityce[emoji13]

Ja najchetniej Wigilie spedzilabym gdzies dalej od domu, od wszystkich ciotek wujkow ktorzy tylko gadaja o kosciele i polityce[emoji13]
My właśnie co roku obiecujemy sobie że w kolejnym roku gdzieś wyjedziemy sami na całe święta. Najlepiej w góry. W tym roku pewnie się nie uda ale może w następnym..? Też męczy mnie to siedzenie przy stole w dużo starszym gronie i fajnie byłoby to zmienić.

My co roku jesteśmy pierw u mojej rodzinki, a potem jedziemy do męża rodziców bo mamy tylko parę kilometrów :)

No my też tak mamy, że trochę u mnie jesteśmy w Wigilię a później do jego rodziny jedziemy ,ale jakoś w tym roku kompletnie nie mam ochoty tam jechać bo pożarłam się z jego siostrą i nie chce mi się na nią patrzeć ani jej słuchać :/

reklama
Fajnie ze macie blisko [emoji6]
My spedzamy swieta zawsze tylko z tz rodziną, w sumie razem z nami to w 9 osób [emoji6]
Powiem wam ze ja tak na prawde nigdy nie mialam prawdziwych swiat dopóki wlasnie nie pojechaliśmy z tz do jego rodziny [emoji6]

Do góry