1
185097
Gość
Mój maz nie lubi polskich filmow ale w tv ogladalismy ostatnio wlasnie Planete Singli i nawet sie smial [emoji23] więc mysle ze zaciagne go na druga część[emoji2] i nie bedzie marudzil[emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez w tym roku u rodziny meza i na sama mysl mmie skręca[emoji15]U nas wczoraj mały postawił pierwsze kroki [emoji173] a świat też się doczekać nie mogę uwielbiam wigilię tylko w tym roku niestety u rodziny mojego męża nie wiem jak ja to przeboleje ;P
Taki ładny 27dc 13 dpoZobacz załącznik 914089
Mój maz nie lubi polskich filmow ale w tv ogladalismy ostatnio wlasnie Planete Singli i nawet sie smial [emoji23] więc mysle ze zaciagne go na druga część[emoji2] i nie bedzie marudzil[emoji13]
My właśnie co roku obiecujemy sobie że w kolejnym roku gdzieś wyjedziemy sami na całe święta. Najlepiej w góry. W tym roku pewnie się nie uda ale może w następnym..? Też męczy mnie to siedzenie przy stole w dużo starszym gronie i fajnie byłoby to zmienić.Ja najchetniej Wigilie spedzilabym gdzies dalej od domu, od wszystkich ciotek wujkow ktorzy tylko gadaja o kosciele i polityce[emoji13]
My co roku jesteśmy pierw u mojej rodzinki, a potem jedziemy do męża rodziców bo mamy tylko parę kilometrów
Fajnie ze macie blisko [emoji6]My co roku jesteśmy pierw u mojej rodzinki, a potem jedziemy do męża rodziców bo mamy tylko parę kilometrów