reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wlasnie myslalam o tym zelu bo sporo pozytywnych opini o nim jest:)
Ja go uwielbiam[emoji1] wyprowadził mi na prostą cere bo podkładzie z Catrice, który tyle ludzi zachwalało, a mi zrobił masakrę z twarzą. A ta baza jesy silikonowa, ale jak dla mnie jest strzałem w 10. Nic mi nie przesusza. Ale to właśnie wszystko jest zależne od cery...

reklama
Ja go uwielbiam[emoji1] wyprowadził mi na prostą cere bo podkładzie z Catrice, który tyle ludzi zachwalało, a mi zrobił masakrę z twarzą. A ta baza jesy silikonowa, ale jak dla mnie jest strzałem w 10. Nic mi nie przesusza. Ale to właśnie wszystko jest zależne od cery...
A ja chcialam teraz wlasnie ten podklad przetestować:) bo wiele blogerek go wlasnie polecalo

Ja mam na wsi u siebie takiego dziadka co ma 93 lata. I wyobrazcie sobie że On jeszcze sam w polu robi i co niedziela jezdzi rowerem 6 km do Kościoła. Energi ma wiecej niz niejeden nastolatek.
Ja sobie mogę co najwyzej pomarzyć aby takiego wieku dożyć z taką kondycją.
Tacy ludzie sa wspaniali. Ile Oni przeżyli[emoji7]
Mój dziadziuś miał 97 lat do samego końca jeździł rowerem a był tak pracowity że miałam wrażenie że ma dużo więcej siły ode mnie ;P no ale jak choroba go rozłożyła to zabrała w 3 miesiące. Ogólnie to lekarze odkryli u niego raka prostaty ale stwierdzili że zanim on się rozwinie na tyle aby doprowadzić do śmierci to dziadek nie dożyje i umrze na starość no niestety się mylili bo dziadek był długowieczny i zmarł w męczarniach przez przerzut do kości :(

Mój dziadziuś miał 97 lat do samego końca jeździł rowerem a był tak pracowity że miałam wrażenie że ma dużo więcej siły ode mnie ;P no ale jak choroba go rozłożyła to zabrała w 3 miesiące. Ogólnie to lekarze odkryli u niego raka prostaty ale stwierdzili że zanim on się rozwinie na tyle aby doprowadzić do śmierci to dziadek nie dożyje i umrze na starość no niestety się mylili bo dziadek był długowieczny i zmarł w męczarniach przez przerzut do kości :(
Bardzo mi przykro[emoji22]
Mój teść ma raka prostaty i sie boje ze moj mąż bedzie miał[emoji20]

Gdzie te białe święta w Polsce ? [emoji14]
Wlasnie o to samo mialam pytać [emoji1]

Jak jeszcze mieszkałam w dawnych okolicah, blisko gor to fakt ze snieg byl juz zazwyczaj od poczatku grudnia ale te lata 2012-2014/15 to bylo go zdecydowanie mniej [emoji57] teraz tu gdzie mieszkamy to moze z 10cm popada przez cala zime i tyle [emoji57]mlody jeszcze nie mial nawet okazji tak porzadnie na czym na sankach pojeździć [emoji57]

Bardzo mi przykro[emoji22]
Mój teść ma raka prostaty i sie boje ze moj mąż bedzie miał[emoji20]
Bardziej genetyczne obciążenie idzie co drugie pokolenie np moja babcia miała chora tarczycę moja mama nie ma za to ja z siostrą mamy gorzej niepokoi mnie fakt że babcia zmarła na raka piersi ehhh

Przykro:(

reklama
Wlasnie o to samo mialam pytać [emoji1]

Jak jeszcze mieszkałam w dawnych okolicah, blisko gor to fakt ze snieg byl juz zazwyczaj od poczatku grudnia ale te lata 2012-2014/15 to bylo go zdecydowanie mniej [emoji57] teraz tu gdzie mieszkamy to moze z 10cm popada przez cala zime i tyle [emoji57]mlody jeszcze nie mial nawet okazji tak porzadnie na czym na sankach pojeździć [emoji57]
Moi rodzice mieszkają w Sudetach i mają śnieg na Wielkanoc od jakiś dwóch lat :D

Do góry