reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wlasnie myslalam o tym zelu bo sporo pozytywnych opini o nim jest:)
Ja go uwielbiam[emoji1] wyprowadził mi na prostą cere bo podkładzie z Catrice, który tyle ludzi zachwalało, a mi zrobił masakrę z twarzą. A ta baza jesy silikonowa, ale jak dla mnie jest strzałem w 10. Nic mi nie przesusza. Ale to właśnie wszystko jest zależne od cery...

reklama
Ja go uwielbiam[emoji1] wyprowadził mi na prostą cere bo podkładzie z Catrice, który tyle ludzi zachwalało, a mi zrobił masakrę z twarzą. A ta baza jesy silikonowa, ale jak dla mnie jest strzałem w 10. Nic mi nie przesusza. Ale to właśnie wszystko jest zależne od cery...
A ja chcialam teraz wlasnie ten podklad przetestować:) bo wiele blogerek go wlasnie polecalo

Ja mam na wsi u siebie takiego dziadka co ma 93 lata. I wyobrazcie sobie że On jeszcze sam w polu robi i co niedziela jezdzi rowerem 6 km do Kościoła. Energi ma wiecej niz niejeden nastolatek.
Ja sobie mogę co najwyzej pomarzyć aby takiego wieku dożyć z taką kondycją.
Tacy ludzie sa wspaniali. Ile Oni przeżyli[emoji7]
Mój dziadziuś miał 97 lat do samego końca jeździł rowerem a był tak pracowity że miałam wrażenie że ma dużo więcej siły ode mnie ;P no ale jak choroba go rozłożyła to zabrała w 3 miesiące. Ogólnie to lekarze odkryli u niego raka prostaty ale stwierdzili że zanim on się rozwinie na tyle aby doprowadzić do śmierci to dziadek nie dożyje i umrze na starość no niestety się mylili bo dziadek był długowieczny i zmarł w męczarniach przez przerzut do kości :(

Mój dziadziuś miał 97 lat do samego końca jeździł rowerem a był tak pracowity że miałam wrażenie że ma dużo więcej siły ode mnie ;P no ale jak choroba go rozłożyła to zabrała w 3 miesiące. Ogólnie to lekarze odkryli u niego raka prostaty ale stwierdzili że zanim on się rozwinie na tyle aby doprowadzić do śmierci to dziadek nie dożyje i umrze na starość no niestety się mylili bo dziadek był długowieczny i zmarł w męczarniach przez przerzut do kości :(
Bardzo mi przykro[emoji22]
Mój teść ma raka prostaty i sie boje ze moj mąż bedzie miał[emoji20]

Gdzie te białe święta w Polsce ? [emoji14]
Wlasnie o to samo mialam pytać [emoji1]

Jak jeszcze mieszkałam w dawnych okolicah, blisko gor to fakt ze snieg byl juz zazwyczaj od poczatku grudnia ale te lata 2012-2014/15 to bylo go zdecydowanie mniej [emoji57] teraz tu gdzie mieszkamy to moze z 10cm popada przez cala zime i tyle [emoji57]mlody jeszcze nie mial nawet okazji tak porzadnie na czym na sankach pojeździć [emoji57]

Bardzo mi przykro[emoji22]
Mój teść ma raka prostaty i sie boje ze moj mąż bedzie miał[emoji20]
Bardziej genetyczne obciążenie idzie co drugie pokolenie np moja babcia miała chora tarczycę moja mama nie ma za to ja z siostrą mamy gorzej niepokoi mnie fakt że babcia zmarła na raka piersi ehhh

Przykro:(

reklama
Wlasnie o to samo mialam pytać [emoji1]

Jak jeszcze mieszkałam w dawnych okolicah, blisko gor to fakt ze snieg byl juz zazwyczaj od poczatku grudnia ale te lata 2012-2014/15 to bylo go zdecydowanie mniej [emoji57] teraz tu gdzie mieszkamy to moze z 10cm popada przez cala zime i tyle [emoji57]mlody jeszcze nie mial nawet okazji tak porzadnie na czym na sankach pojeździć [emoji57]
Moi rodzice mieszkają w Sudetach i mają śnieg na Wielkanoc od jakiś dwóch lat :D

Do góry