reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja milo wspominam Święta jak bylam w podstawowce. Mieszkam kolo babci i ciotki. I Wigilia zawsze byla po srodku czyli u babci i dziadka. I bylo Nas w sumie ok 20 osób. To dopiero były Święta.
Ale wszystko sie skonczylo gdy dziadek umarł. Wigilie kazdy zaczal robic własna. I babcia na pol godziny przychodziła do Nas i na pol godziny szla do ciotki. Święta juz nigdy nie były takie same po tym jak dziadka zabraklo. Niestety.
Kiedys dziadkowie Nam opowiadali jak oni spedzali Swieta itp a teraz tylko klotnie o to czy sie lubi PIS czy PO[emoji15]

reklama
Zazdroszcze wam bialych swiat,ja bialych to juz odkad wyjechalam z Pl (12 lat temu), nie mialam.W uk snieg to jak juz to w lutym.W tym roku maja moi rodzice przyjechac do nas wiec sie ciesze,a najbardziej moj synek.

Ja milo wspominam Święta jak bylam w podstawowce. Mieszkam kolo babci i ciotki. I Wigilia zawsze byla po srodku czyli u babci i dziadka. I bylo Nas w sumie ok 20 osób. To dopiero były Święta.
Ale wszystko sie skonczylo gdy dziadek umarł. Wigilie kazdy zaczal robic własna. I babcia na pol godziny przychodziła do Nas i na pol godziny szla do ciotki. Święta juz nigdy nie były takie same po tym jak dziadka zabraklo. Niestety.
Kiedys dziadkowie Nam opowiadali jak oni spedzali Swieta itp a teraz tylko klotnie o to czy sie lubi PIS czy PO[emoji15]
Ja też wspominam najlepiej święta jak dziadkowie zyli :( najlepsi ludzie na świecie dziadziuś zmarł w dzień dziadka będzie 3 lata w styczniu a babcia zmarła rok temu w listopadzie :(

Kiedys wszystko bylo lepsze. Szkoda ze teraz wszystko idzie w zlym kierunku.
Czasami sobie mysle ze chcialabym zyc w tych czasach co moja mama bedac dzieckiem. Ludzie zyli z pracy w polu, kazdy kazdemu pomagal. Bylo duzo zdrowego jedzenia, zero chemi. Ludzie byli życzliwi. Panowal spokoj. Doceniano zycie.
A teraz? Jeden wielki wyscig szczurów za pieniędzmi.

Dokładnie nic nie ma żadnej wartości wszystko łatwo przychodzi łatwo odchodzi bez szacunku jak słucham czasami podejścia do pewnych spraw mojego 20letniego syna to się zastanawiam czy mi go w szpitalu nie podmienili ;)

Ja mam na wsi u siebie takiego dziadka co ma 93 lata. I wyobrazcie sobie że On jeszcze sam w polu robi i co niedziela jezdzi rowerem 6 km do Kościoła. Energi ma wiecej niz niejeden nastolatek.
Ja sobie mogę co najwyzej pomarzyć aby takiego wieku dożyć z taką kondycją.
Tacy ludzie sa wspaniali. Ile Oni przeżyli[emoji7]

Co zrobic aby nie bylo widać podkladu na twarzy??
Bo u mnie doslownie widac kazdy podklad na buzi. I to niewazne czy jest tani czy super drogi. Kazdy widac. Zbiera mi sie zawsze w zmarszczkach, kolo nosa. A nie nakladam go duzo. Próbowałam nawet nakladac i pedzlem, i gabeczka a nawet palcami i jest to samo. Regularnie robie peelingi i maseczki ale to nic nie daje. Czy jest dla mnie jakiś ratunek?[emoji15]
Kochana, ja polecam bardzo codziennie na wieczór nałożyć tak dość sporo tego żelu aloesowgo z holika holika. Niech sie wchłania w buźke[emoji1] a jak sie malujesz to jako baze moge polecić silikonową bazę z wibo[emoji1] u mnie ten pakiet sie bardzo sprawdza[emoji1] a mialam duzy kłopot bo zbierał mi się podklad w tych motylkach koło nosa [emoji1]

reklama
Kochana, ja polecam bardzo codziennie na wieczór nałożyć tak dość sporo tego żelu aloesowgo z holika holika. Niech sie wchłania w buźke[emoji1] a jak sie malujesz to jako baze moge polecić silikonową bazę z wibo[emoji1] u mnie ten pakiet sie bardzo sprawdza[emoji1] a mialam duzy kłopot bo zbierał mi się podklad w tych motylkach koło nosa [emoji1]
Wlasnie myslalam o tym zelu bo sporo pozytywnych opini o nim jest:)

Do góry