reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak swoją drogą już się nie mogę doczekać świat [emoji16]Ahhh... choinka, wigilia..[emoji7] uwielbiam ten czas. A zaraz po świętach mamy roczek małej. Właśnie wypisuje zaproszenia [emoji2]
Ja Święta uwielbiam tylko za klimat i dobre jedzenie[emoji13] ktore smakuje dobrze tylko w Swieta. Czasami zrobie krokiety z kapusta i grzybami i one nie smakuja tak dobrze jak te robione na Święta- a robie je tak samo[emoji23]

reklama
Od 9 listopada w kinach Planeta Singli 2 idziecie?[emoji4]
Ja próbuje męża namówić abysmy poszli ale jeszcze ma opory[emoji13]

Ja Święta uwielbiam tylko za klimat i dobre jedzenie[emoji13] ktore smakuje dobrze tylko w Swieta. Czasami zrobie krokiety z kapusta i grzybami i one nie smakuja tak dobrze jak te robione na Święta- a robie je tak samo[emoji23]
Ja mam tak samo z uszkami. Nigdy nie smakują tak dobrze jak w Wigilię. Chyba ta atmosfera tak wplywa :) ubolewam tylko że tak ciężko o białe święta teraz. Wtefy to już w ogóle magicznie :)

Mój rodzinny ma ksywe doktor witamina C wszystko nią leczy jedynie co to zawsze zwolnienie da i skierowanie na badania jakie tylko są możliwe od rodzinnego
"Witamina C" hahaha dobra ksywa
emoji23.png

Racja [emoji7] odnoszę takie samo wrażenie... że w święta jest jakaś magia [emoji16]

reklama
Tak swoją drogą już się nie mogę doczekać świat [emoji16]Ahhh... choinka, wigilia..[emoji7] uwielbiam ten czas. A zaraz po świętach mamy roczek małej. Właśnie wypisuje zaproszenia [emoji2]
U nas wczoraj mały postawił pierwsze kroki [emoji173] a świat też się doczekać nie mogę uwielbiam wigilię tylko w tym roku niestety u rodziny mojego męża nie wiem jak ja to przeboleje ;P

Do góry