reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Bardzo mądrze i pięknie piszecie Dziewczyny. Gratuluję tego optymizmu i rozsądnego podejścia do życia. Cieszę się że trafiłam na to forum i mogę Was poznawać :)
Ale ile łez wylanych przed tymi słowami, to tylko my wiemy ;)
Myślę, że to czas uczy nas pokory. Każda chce na już, na teraz, ale z czasem jednak zaczynamy rozumieć, że niestety nie wszystko idzie tak łatwo zaplanować. I uczymy się cierpliwości.

reklama
Oj to Tobie współczuję bardziej... my to chociaz mamy cos godzinek za sobą
Jutro za to sobie odbije , bo mam na rano.. Ale muszę coś pokombinować , bo chce podjechać w tym tygodniu do chirurga
Kochana, ja dziś idę dodatkowo do pracy pomóc w sprzątaniu na 19-23:30 ;) więc praca przede mną dopiero.
Tobie to bardziej współczuję , zanim będziesz w domu to po północy pewnie będzie.. Ja o 20 kończę tyle dobrze [emoji6]

Ale ile łez wylanych przed tymi słowami, to tylko my wiemy ;)
Myślę, że to czas uczy nas pokory. Każda chce na już, na teraz, ale z czasem jednak zaczynamy rozumieć, że niestety nie wszystko idzie tak łatwo zaplanować. I uczymy się cierpliwości.
Mi też przy każdej @ nie jest łatwo. Smutek jest i pewnie ciężko będzie się go pozbyć ale trzeba walczyć dalej. I wierzyć że się uda. Mam nadzieję że każda z nas się w końcu doczeka tego pięknego cudu. W tym cyklu też starałam się wyluzowac, nie liczyć, nie obserwować. Mam nadzieję że teraz uda mi się nie doszukiwać objawów. Jeszcze tydzień minimum do testowania. Trzymajcie kciuki za moją cierpliwość ;)

reklama
Do góry