reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
A ty będziesz testować to złe samopoczucie to jakiś obajweh dopiero połowa dnia w pracy niech ten dzień już się skończy strasznie źle się czuję eh
Od dziś plamię i boli mnie brzuch jak na @ wiec pewnie 1-2 dni i się rozkręciA ty będziesz testować to złe samopoczucie to jakiś obajw
martoosia04
Jestem tego samego zdania. Doszłam do tego samego wniosku. Po załamaniu w 5cs myślałam, że rzucimy te starania w cholerę. Popłakałam tak super mocno i co? Już mi przeszło. Nie mam nacisku na zajście. Po prostu cieszę się tym, co jest teraz. Chłopcami i M. i wszystkim dokoła, a wiem, że ciąża przyjdzie sama. W odpowiednim momencie. Moi chłopcy też wpisali się idealnie w czas w naszym życiu i mam nadzieję, że i córeczka tak zrobiGdzies ostatnio wyczytałam ze najlepiej poświęcać dziennie godzine na wszelkie smutki aby moc normalnie cieszyc sie pozostalym dniem. I cos w tym jest.
Jedno wiem na pewno - ze zostanę matką. Nie wiem czy za rok, czy za dwa. Ale nią zostanę. A do tego czasu bardzo dobrze przygotuje sie do tej roli:*
W koncu kazda z Nas walczy o taki maly wielki cud:*
flor87
Ja tez chce isc juz do domu... mnie brzuch boli @ .. juz kuzwa od owulacji wiec zwariowac idzie. Poszlabym spać [emoji23]eh dopiero połowa dnia w pracy niech ten dzień już się skończy strasznie źle się czuję eh
Martkaaa5
Ahhh myślałam że jesteś tą co odczaruje II krechyOd dziś plamię i boli mnie brzuch jak na @ wiec pewnie 1-2 dni i się rozkręci
Bunia1992
A nie miałaś mieć okresu 11.11?Od dziś plamię i boli mnie brzuch jak na @ wiec pewnie 1-2 dni i się rozkręci
buterrfly
eh dopiero połowa dnia w pracy niech ten dzień już się skończy strasznie źle się czuję eh
Współczuję Wam dziewczyny, ale niedługo pójdziecie do domu ,a ja za pare minut jadę do pracy.. Masakra i też mnie męczy już na @ ,a jej nie ma [emoji17]Ja tez chce isc juz do domu... mnie brzuch boli @ .. juz kuzwa od owulacji wiec zwariowac idzie. Poszlabym spać [emoji23]
reklama
flor87
Oj to Tobie współczuję bardziej... my to chociaz mamy cos godzinek za sobąWspółczuję Wam dziewczyny, ale niedługo pójdziecie do domu ,a ja za pare minut jadę do pracy.. Masakra i też mnie męczy już na @ ,a jej nie ma [emoji17]