reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
Powiem Ci szczerze że nie wiem nigdy nie badałam idę w środę do swojego gina będziemy gadać co z tym robić co badać itdMartkaaa5- smutno... może Ty ogólnie masz niski progesteron np? I warto się temu przyjrzeć... nie chcesz zbadać tak dla swojej wiedzy chociażby? Tak mi to wpadło do głowy [emoji848]
martoosia04
Ja się właśnie nad tym samym zastanawiam. Dlatego odliczam do 21 dc i idę się badać.
Martkaaa5
Czyli to się robi w konkretnym dniu cyklu?Ja się właśnie nad tym samym zastanawiam. Dlatego odliczam do 21 dc i idę się badać.
Bunia1992
Martkaaa5 rzucił mi się w oczy Twoi wpis o plamieniu bardzo mi przykro że taka sytuacja wynikła na pewno to przykra sprawa. Miałam już nie pisać ale no nie mogłam się do Ciebie nie odezwać bo trzymałam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu.
Martkaaa5
Dziękuję Ci bardzo .. No niestety beta tylko potwierdziła najgorszeMartkaaa5 rzucił mi się w oczy Twoi wpis o plamieniu bardzo mi przykro że taka sytuacja wynikła na pewno to przykra sprawa. Miałam już nie pisać ale no nie mogłam się do Ciebie nie odezwać bo trzymałam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu.
Magda 2791
@ powinna być jutro lub w niedzielęWspółczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5] Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8] Oby nie.. A ile zostało do @ ? Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6] Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalej
martoosia04
Czyli to się robi w konkretnym dniu cyklu?
Dziewczyny mówiły że miedzy 21-25dc online dobrze zapisałam.
Bunia wracaj do nas!Martkaaa5 rzucił mi się w oczy Twoi wpis o plamieniu bardzo mi przykro że taka sytuacja wynikła na pewno to przykra sprawa. Miałam już nie pisać ale no nie mogłam się do Ciebie nie odezwać bo trzymałam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu.
reklama