reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Martkaaa5- smutno... może Ty ogólnie masz niski progesteron np? I warto się temu przyjrzeć... nie chcesz zbadać tak dla swojej wiedzy chociażby? Tak mi to wpadło do głowy [emoji848]

reklama
Martkaaa5- smutno... może Ty ogólnie masz niski progesteron np? I warto się temu przyjrzeć... nie chcesz zbadać tak dla swojej wiedzy chociażby? Tak mi to wpadło do głowy [emoji848]
Powiem Ci szczerze że nie wiem nigdy nie badałam idę w środę do swojego gina będziemy gadać co z tym robić co badać itd

Martkaaa5 rzucił mi się w oczy Twoi wpis o plamieniu :( bardzo mi przykro że taka sytuacja wynikła na pewno to przykra sprawa. Miałam już nie pisać ale no nie mogłam się do Ciebie nie odezwać bo trzymałam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu.

Martkaaa5 rzucił mi się w oczy Twoi wpis o plamieniu :( bardzo mi przykro że taka sytuacja wynikła na pewno to przykra sprawa. Miałam już nie pisać ale no nie mogłam się do Ciebie nie odezwać bo trzymałam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu.
Dziękuję Ci bardzo .. No niestety beta tylko potwierdziła najgorsze :(

Współczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5] Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8] Oby nie.. A ile zostało do @ ? Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6] Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalej
@ powinna być jutro lub w niedzielę

reklama
Cały dzień się jakoś trzymałam ale posz łam się kąpać i emocje puściły tak się rozryczałam że aż mój M przybiegł co się dzieje :(całe życie mam pod górkę i widzę że z fasolką będzie tak samo :hmm:

Do góry