reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzwonilam do lekarza i powiedział ze mam odstawić jezeli jestem w ciąży to okres nie przyjdzie i test powtórzyć w poniedzialek jezeli będzie pozytywny to mam iść na bete a jezeli nadal nie będzie nic wyraźnie widać to mam czekać

Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny :(niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....

Załączniki

• IMG_20181026_161601.jpg
    IMG_20181026_161601.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
Moja domniemana ciąża pozamaciczna ma dzisiaj 5 lat. Po zrobieniu testu miałam plamienia bylam u lekarza który stwierdził płyn w zatoce douglasa i torbiel na lewym jajniku. Jak się okazało po kilku dniach była to wczesna ciaza, ale morze łez wylałam

Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny :(niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
Ehh...[emoji17] wydaje mi sie ze na tym etapie powinna juz byc wyższa.. [emoji17] bedziesz musiala koniecznie powtorzyc w poniedziałek[emoji17]ale wydaje mi sie ze to moze byc biochemiczna... a dalej masz plamienie ?

reklama
Do góry