No pisz jakie wynikiTroche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzuci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pisz jakie wynikiTroche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzuci
No to chociaz juz cos wieszDzwonilam do lekarza i powiedział ze mam odstawić jezeli jestem w ciąży to okres nie przyjdzie i test powtórzyć w poniedzialek jezeli będzie pozytywny to mam iść na bete a jezeli nadal nie będzie nic wyraźnie widać to mam czekać
Przynajmniej masz profesjonalną opinię co robićDzwonilam do lekarza i powiedział ze mam odstawić jezeli jestem w ciąży to okres nie przyjdzie i test powtórzyć w poniedzialek jezeli będzie pozytywny to mam iść na bete a jezeli nadal nie będzie nic wyraźnie widać to mam czekać
co? nie wierzę! byłam pewna..Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
Ehh...[emoji17] wydaje mi sie ze na tym etapie powinna juz byc wyższa.. [emoji17] bedziesz musiala koniecznie powtorzyc w poniedziałek[emoji17]ale wydaje mi sie ze to moze byc biochemiczna... a dalej masz plamienie ?Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
Jak leżę to nic nie leci ale jak tylko chodzę to takEhh...[emoji17] wydaje mi sie ze na tym etapie powinna juz byc wyższa.. [emoji17] bedziesz musiala koniecznie powtorzyc w poniedziałek[emoji17]ale wydaje mi sie ze to moze byc biochemiczna... a dalej masz plamienie ?