reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie wiem co mam robić test powtarzać jutro czy czekać do pon i zrobić betę jeszcze raz?czy ju sobie to darować....

Poczekaj, u mnie rano beta wynosiła 11, a w nocy dostałam @, po @ dużo lepiej się poczułam, bo najgorsze było zawieszenie przy niskiej becie i braku okresu.
Dwa cykle później znowu jestem w ciąży, oby tym razem dłużej. Wiem że to żadne pocieszenie, ale tak się kończy nawet 60% ciąż, gdybyś się nie starała to nawet byś nie wiedziała o tym cieniu. A fakt że coś tam zaskoczyło oznacza że bez problemów znowu zaskoczy.

Ahhh dziewczyny no niestety chyba nie tym razem nie będę się łudzić bo to bez sensu na pewne rzeczy nie mamy wpływu będę odpoczywać przez weekend ale pewnie niewiele to zmieni w środę mam swojego gina i pewnie wtedy napiszę że zaczynam 5cs ale bardzo dziękuję wam za wsparcie :)

Ahhh dziewczyny no niestety chyba nie tym razem nie będę się łudzić bo to bez sensu na pewne rzeczy nie mamy wpływu będę odpoczywać przez weekend ale pewnie niewiele to zmieni w środę mam swojego gina i pewnie wtedy napiszę że zaczynam 5cs ale bardzo dziękuję wam za wsparcie :)
Ohh dziecko przyjdzie tylko przelozylo wizyte:)

reklama
A mnie tak zmulił sen, że musiałam się położyć. Okres taki sobie. Mojego M. już nosi [emoji23] czuje, że jak tylko mu powiem, że ma zielone światło to nie da mi spokoju [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry