Ella7
Zaangażowana w BB
Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
przykro mi strasznie wygląda na biochemiczną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jednak nici z fasolki dziewczyny niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
Jak masz w domu test to może powtórz jutroNie wiem co mam robić test powtarzać jutro czy czekać do pon i zrobić betę jeszcze raz?czy ju sobie to darować....
Nie rob co chwile testow bo to i tak nic nie zmieni a tylko sie zestresujesz dodatkowo... poczekaj do poniedziałku i powtórz betęNie wiem co mam robić test powtarzać jutro czy czekać do pon i zrobić betę jeszcze raz?czy ju sobie to darować....
No niby tak...ciekawe czy przyjdzie @ czy nie jezeli mialaby byc to do poniedziałku powinna juz być...dzięki wszystkim za radyPrzynajmniej masz profesjonalną opinię co robić
Nie wiem co mam robić test powtarzać jutro czy czekać do pon i zrobić betę jeszcze raz?czy ju sobie to darować....
Kurczę współczuję Ci ale mniejmy nadzieję że może jeszcze nie wszystko straconeChyba jednak nici z fasolki dziewczyny niewiem czy wogole była czy co mam o tym myśleć ....
Ohh dziecko przyjdzie tylko przelozylo wizyteAhhh dziewczyny no niestety chyba nie tym razem nie będę się łudzić bo to bez sensu na pewne rzeczy nie mamy wpływu będę odpoczywać przez weekend ale pewnie niewiele to zmieni w środę mam swojego gina i pewnie wtedy napiszę że zaczynam 5cs ale bardzo dziękuję wam za wsparcie