a musisz autem jechac po odbiór wyników?No to czekam cierpliwie na wynik bety ale jak pech to pech w aucie jeszcze płyn chłodniczy mi wycieka ledwo do domu dojechałam a moj M pojechał z kolegą po moto nowe dla kolegi i człowiek sam ze wszystkim
reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
Troche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzucia musisz autem jechac po odbiór wyników?
Czekam na wyniki!Troche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzuci
no to super:* czekamyTroche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzuci
buterrfly
Kalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7]Jak bym miała dziewczynkę to podoba mi się mnóstwo imion np Oliwka, Kalina, ale z chłopakiem byłoby ciężko Ja miałam być Karolina, a jestem Patrycja
Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6]Ja miałam być Łukasz jestem Marta a tak apropo z obliczeń wychodzi ze może to być 4 Tc to czy nie powinien być pęcherzyk czy cokolwiek
Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23]haha tylko? rzadkie ładne imie
Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..A ty kochana tak ladnie wszystkich dopingujesz ale jeszcze nie chcesz zachodzic w ciaze?
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !
buterrfly
Dobrze , że trafił się fajny sąsiad [emoji6] To czekam na dobre wieści [emoji4]Troche mam daleko ale już sąsiada napadłam i mnie podrzuci
a do mnie mąż mówi żaba odkąd sie znamy czyli od 14 latKalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7] Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6] Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23] Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !
buterrfly
Haha , te ich czułe słówka [emoji23] Mój mówi Żaneta, Kaczuszko i Kotek [emoji1]a do mnie mąż mówi żaba odkąd sie znamy czyli od 14 lat
Martkaaa5
Do mnie ostatnimi czasy gąska bo ostatnio pomu powiedziałam że byłam w ogródku i witałam się z gąskąa do mnie mąż mówi żaba odkąd sie znamy czyli od 14 lat
reklama
Jaasna
Moj maz odkad zaczelismy byc razem, nigdy nie zwraca sie do mnie po imieniu - zawsze per Kochanie lub KotekHaha , te ich czułe słówka [emoji23] Mój mówi Żaneta, Kaczuszko i Kotek [emoji1]