reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak bym miała dziewczynkę to podoba mi się mnóstwo imion np Oliwka, Kalina, ale z chłopakiem byłoby ciężko :D Ja miałam być Karolina, a jestem Patrycja :p
Kalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7]
Ja miałam być Łukasz jestem Marta :Da tak apropo z obliczeń wychodzi ze może to być 4 Tc to czy nie powinien być pęcherzyk czy cokolwiek o_O
Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6]
haha tylko?:D rzadkie ładne imie :)
Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23]
A ty kochana tak ladnie wszystkich dopingujesz:) ale jeszcze nie chcesz zachodzic w ciaze?
Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !

Kalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7] Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6] Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23] Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !
a do mnie mąż mówi żaba odkąd sie znamy czyli od 14 lat :D:D

reklama
Do góry