reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak bym miała dziewczynkę to podoba mi się mnóstwo imion np Oliwka, Kalina, ale z chłopakiem byłoby ciężko :D Ja miałam być Karolina, a jestem Patrycja :p
Kalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7]
Ja miałam być Łukasz jestem Marta :Da tak apropo z obliczeń wychodzi ze może to być 4 Tc to czy nie powinien być pęcherzyk czy cokolwiek o_O
Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6]
haha tylko?:D rzadkie ładne imie :)
Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23]
A ty kochana tak ladnie wszystkich dopingujesz:) ale jeszcze nie chcesz zachodzic w ciaze?
Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !

Kalina ładne imię, mnie i Tż podoba się Łucja [emoji7] Nie stresuj się, na takie rzeczy jeszcze za szybko [emoji6] Dziękuje [emoji8] Długo go nie lubiałam [emoji12] może przez to, że każdy wujek wołał do mnie Żaba [emoji23] Chce podreperować zdrowie , i przede wszystkim chce mieć czas dla maluszka. A przy studiach ciężko będzie wszystko pogodzić nie chce ciągle polegać na rodzicach , bo skoro będę miała już dziecko to powinnam mu się poświęcić w tym czasie całkowicie..
No i chcielibyśmy już mieć jakieś mieszkanko ,a nie mieszkać u rodziców jednych lub drugich [emoji17] To nie takie proste jak się wydaje niektórym..
Lubię kiedy mam wszystko zaplanowane i pod kontrolą i dlatego wolę poczekać niż próbować w ciemno !
a do mnie mąż mówi żaba odkąd sie znamy czyli od 14 lat :D:D

reklama
Do góry