reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale teraz jak już to bierzesz to też będzie zafalszowany wynik bo będzie zawyżony. Musisz iść na bete bo ona ci da 100% odpowiedzi i dalej brać ten duphaston bo tego się tak nie odstawia nagle. Jakie masz terminy do lekarza? Dzwoniłaś?
Nie on kazal mi brac na razie ostatni raz go od nastepnego cyklu juz bez dupka zrobic badanie progesteronu

reklama
Blondi- nawet jeśli Ci się okres przesunie o 3 dni przez duphaston to w czym widzisz problem? Przecież chcesz w niej być to bierz duphaston i tyle... zrób bete i w poniedziałek będziesz wiedziała na 100%:) bez sensu takie rozkminy skoro widzisz druga kreskę...

Ja miałam być Łukasz jestem Marta :Da tak apropo z obliczeń wychodzi ze może to być 4 Tc to czy nie powinien być pęcherzyk czy cokolwiek o_O
W 4tc zwykle nie widac nic, jeśli już to mini mini pęcherzyk, w zależności kiedy była owulacja zarodek pojawia się zwykle koło 5 tc ciąży a akcja serca jakoś klika dni później, u mnie był 3 mm zarodek i serce w 6+2 dopiero, dlatego tak wczesnie może niczego nie być widać

reklama
Do góry