reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Męskich imion jest kurcze więcej jakoś. Coś zawsze można wybrać bo jakoś ma się mniej nie lubianych facetów z danym imieniem [emoji23] [emoji12]
Dagmara fajne imię [emoji7] Honorata też świetne. Znam jedną babke i to przecudowna kobieta, mam dobre skojarzenie [emoji5]

Aż mi się przypomniało jak tata wybierał imie dla mojej starszej siostry i wymyślił sobie Kunegunde albo Dominike na szczęście jest Marlena [emoji23]
Ja miałam być Magdallenką [emoji12] tak tak przez dwa "ll" [emoji23] A jest całkiem inaczej [emoji23] i zawsze inaczej do mnie mówią
Jak bym miała dziewczynkę to podoba mi się mnóstwo imion np Oliwka, Kalina, ale z chłopakiem byłoby ciężko :D Ja miałam być Karolina, a jestem Patrycja :p

reklama
Ja miałam być Łukasz jestem Marta :Da tak apropo z obliczeń wychodzi ze może to być 4 Tc to czy nie powinien być pęcherzyk czy cokolwiek o_O

Lepiej bierz ten duphaston, idź na bete i zapisz się do lekarza żeby ewentualnie przepisał ci nową receptę. Skoro brałaś dupka od owulacji to widocznie masz za niski progesteron, więc niebezpiecznie będzie go teraz odstawić. A na tych testach kreski są jak byk, więc odstawieniem leku możesz wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Możesz zacząć plamic itp.
Właśnie dupka mialam przepisanego tak poprostu nie mialam zadnych badań itd dopiero teraz mialam zacząć nowy cykl i 21d iść na badanie progesteronu wiec tak naprawde ja nie wiem czy mam problem z progesteronem...

Właśnie dupka mialam przepisanego tak poprostu nie mialam zadnych badań itd dopiero teraz mialam zacząć nowy cykl i 21d iść na badanie progesteronu wiec tak naprawde ja nie wiem czy mam problem z progesteronem...
Ale teraz jak już to bierzesz to też będzie zafalszowany wynik bo będzie zawyżony. Musisz iść na bete bo ona ci da 100% odpowiedzi i dalej brać ten duphaston bo tego się tak nie odstawia nagle. Jakie masz terminy do lekarza? Dzwoniłaś?

ale ja tez nie wiem czy mialam problem z progesteronem a dostałam po owulacji luteine i biore do dzis....po prostu bierz on Ci nie szkodzi przeciez

reklama
Do góry