ja bym brała. nie odstawiaj kurcze....Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę
reklama
No to ja właśnie rano pisałam, że pewnie musisz odpocząć Kocyk, herbata i relaks kochana Szczególnie, że byłaś w pracy 24h :/Dziewczyny ja po wizycie nie było mojego gina ale ten zbadał powiedział że jeszcze za wcześnie żeby było coś widać na usg kazał leżeć odpoczywać zrobiłam betę wynik po 15 do odebrania zobaczymy jak siedzę nie leci tylko jak chodzę ehhhh starość nie radość chyba
Ja dziś mam ciężki dzień w pracy. Dopiero połowa minęła.
Byłam dziś oddać krew do badania w związku z tarczycą. Ostatnio wyniki nie były najlepsze
Martkaaa5
Fanka BB :)
Robiłam tylko test we wtorek dzień po terminie @ i była słaba kreseczka chciałam jutro też testować żeby potwierdzić ale myślę że beta da odpowiedź co się tam dzieje narazie leżę odpoczywama robiłaś wcześniej betę czy to będzie pierwszy raz?
podobno 1/3 kobiet w ciąży plami na początku (zwłąszcza w okolicy spodziewanej @), odpocznij po prostu i myśl pozytywnie a jak nie umiesz o ciąży pozytywnie to spróbuj zająć myśli czymś zupełnie innym, na pewno będzie dobrze!
buterrfly
Męskich imion jest kurcze więcej jakoś. Coś zawsze można wybrać bo jakoś ma się mniej nie lubianych facetów z danym imieniem [emoji23] [emoji12]Haha chciałabym [emoji7][emoji7] marzy mi sie coreczka no ale wiadomo jak bedzie chlopak to tez bedzie super [emoji7]
Wczoraj z tz gadalam na temat imion, strasznie nie podoba mu sie to ktore mi chyba najbardziej (Daria) ale przynajmniej drugie ktore zaproponowalam mu sie spodobało (Dagmara) [emoji1] i nawet jeszcze jedno wpadlo mi do glowy Honorata [emoji7][emoji7]
A dla chlopca mysle ze jakies wybierzemy jakos tych imion meskich jest wiecej ktore mi sie podobaja, a nawet pierwsze ktore zaproponowalam tez sie tz spodobało od razu [emoji7]
Dagmara fajne imię [emoji7] Honorata też świetne. Znam jedną babke i to przecudowna kobieta, mam dobre skojarzenie [emoji5]
Aż mi się przypomniało jak tata wybierał imie dla mojej starszej siostry i wymyślił sobie Kunegunde albo Dominike na szczęście jest Marlena [emoji23]
Ja miałam być Magdallenką [emoji12] tak tak przez dwa "ll" [emoji23] A jest całkiem inaczej [emoji23] i zawsze inaczej do mnie mówią
Martkaaa5
Służba była ciężka i rano taka niemiła niespodzianka jak się podniosłam poczułam mokro ale dobrze ze wekend odpoczywam zobaczymy co beta powieNo to ja właśnie rano pisałam, że pewnie musisz odpocząć Kocyk, herbata i relaks kochana Szczególnie, że byłaś w pracy 24h :/
Ja dziś mam ciężki dzień w pracy. Dopiero połowa minęła.
Byłam dziś oddać krew do badania w związku z tarczycą. Ostatnio wyniki nie były najlepsze
ja nawet nie wiedziałam ze takie imie jest MagdallenkaMęskich imion jest kurcze więcej jakoś. Coś zawsze można wybrać bo jakoś ma się mniej nie lubianych facetów z danym imieniem [emoji23] [emoji12]
Dagmara fajne imię [emoji7] Honorata też świetne. Znam jedną babke i to przecudowna kobieta, mam dobre skojarzenie [emoji5]
Aż mi się przypomniało jak tata wybierał imie dla mojej starszej siostry i wymyślił sobie Kunegunde albo Dominike na szczęście jest Marlena [emoji23]
Ja miałam być Magdallenką [emoji12] tak tak przez dwa "ll" [emoji23] A jest całkiem inaczej [emoji23] i zawsze inaczej do mnie mówią
buterrfly
Wydaje mi się, że nie ma , ale wiesz urząd pewnie by wpisał [emoji12]ja nawet nie wiedziałam ze takie imie jest Magdallenka
buterrfly
A tak to jestem tylko Żanetą [emoji12]Wydaje mi się, że nie ma , ale wiesz urząd pewnie by wpisał [emoji12]
reklama
Lu_cy
Lepiej bierz ten duphaston, idź na bete i zapisz się do lekarza żeby ewentualnie przepisał ci nową receptę. Skoro brałaś dupka od owulacji to widocznie masz za niski progesteron, więc niebezpiecznie będzie go teraz odstawić. A na tych testach kreski są jak byk, więc odstawieniem leku możesz wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Możesz zacząć plamic itp.Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę