reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny ja po wizycie nie było mojego gina ale ten zbadał powiedział że jeszcze za wcześnie żeby było coś widać na usg kazał leżeć odpoczywać zrobiłam betę wynik po 15 do odebrania zobaczymy :(jak siedzę nie leci tylko jak chodzę ehhhh starość nie radość chyba :(

reklama
Ja dzis testowalam czulosciowym 10 i nic,3 dni do terminu,owu za to ciemnawy,szkoda ze nie moge ich zamienic heh
Ale coś pisałaś ostatnio o plamieniach , może to był okres taki jakiś dziwny, wiesz różnie to bywa ? Wtedy by się pokrywało czemu testy owu idą do przodu ,bo szykujesz się do owu
Poczekaj te 3 dni do terminu jak nie przyjdzie to wtedy testuj ..

Dziewczyny ja po wizycie nie było mojego gina ale ten zbadał powiedział że jeszcze za wcześnie żeby było coś widać na usg kazał leżeć odpoczywać zrobiłam betę wynik po 15 do odebrania zobaczymy :(jak siedzę nie leci tylko jak chodzę ehhhh starość nie radość chyba :(
Trzymam kciuki , odpoczywaj ile się da [emoji8]
Wszystko dobrze będzie tylko słuchaj lekarza i leż , no i czekamy na wynik po 15 !

Jak mija Wam dzień? Jakie plany na weekend ?
Ja mam za sobą pranie i obiad. Niedługo trzeba szykować się do pracy.

Jak się czują nasze zafasolkowane ? [emoji10]
Która będzie niedługo testować?
Ja właśnie na zakupy lece [emoji6] ciekawe z czym dzis wyjde ze sklepu [emoji1] wczoraj poczlam po dwie rzeczy a wrocilam z 7 na ktore smak mi przyszedl w sklepie [emoji1]
W dzien jest ok ale rano jak nie zjem to strasznie mnie mdli
Przestan gadac glupoty, zadna starosc ! Niestety ale plamienia zdarzaja się bardzo często wazne zebys teraz odpoczywala [emoji8][emoji8]

Ja właśnie na zakupy lece [emoji6] ciekawe z czym dzis wyjde ze sklepu [emoji1] wczoraj poczlam po dwie rzeczy a wrocilam z 7 na ktore smak mi przyszedl w sklepie [emoji1]
W dzien jest ok ale rano jak nie zjem to strasznie mnie mdli

To świetne wieści, rośnijcie sobie spokojnie [emoji5]
Haha oby wszystko szło w cycki i tyłek póki co[emoji6]
Obyś już miała taką nudną ciążę do końca! Może będzie córcia teraz ? [emoji7]

a robiłaś wcześniej betę czy to będzie pierwszy raz?

podobno 1/3 kobiet w ciąży plami na początku (zwłąszcza w okolicy spodziewanej @), odpocznij po prostu i myśl pozytywnie :) a jak nie umiesz o ciąży pozytywnie to spróbuj zająć myśli czymś zupełnie innym, na pewno będzie dobrze!

To świetne wieści, rośnijcie sobie spokojnie [emoji5]
Haha oby wszystko szło w cycki i tyłek póki co[emoji6]
Obyś już miała taką nudną ciążę do końca! Może będzie córcia teraz ? [emoji7]
Haha chciałabym [emoji7][emoji7] marzy mi sie coreczka no ale wiadomo jak bedzie chlopak to tez bedzie super [emoji7]
Wczoraj z tz gadalam na temat imion, strasznie nie podoba mu sie to ktore mi chyba najbardziej (Daria) ale przynajmniej drugie ktore zaproponowalam mu sie spodobało (Dagmara) [emoji1] i nawet jeszcze jedno wpadlo mi do glowy Honorata [emoji7][emoji7]
A dla chlopca mysle ze jakies wybierzemy jakos tych imion meskich jest wiecej ktore mi sie podobaja, a nawet pierwsze ktore zaproponowalam tez sie tz spodobało od razu [emoji7]

Dobrze ze bete zrobilas,no to teraz plackiem na kanapie:)

reklama
Do góry