reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę
Kochana to jak się martwisz to rano znów powtórz test z czułością 10

reklama
Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę
Posłuchaj dziewczyn dobrze Ci radzą, test tak dużo nie kosztuje... zatestowanie nie trwa długo.. My nie chcemy Ci zaszkodzić ,tylko poradzić i pomóc!

Jak mija Wam dzień? Jakie plany na weekend ?
Ja mam za sobą pranie i obiad. Niedługo trzeba szykować się do pracy.

Jak się czują nasze zafasolkowane ? [emoji10]
Która będzie niedługo testować?

Rob jak lekarz kazal,moze twoje cialo sobie poradzi samo.Ja nigdy nie mialam dupka i tak czytam ze wy wszystkie macie i mysle ze moze tez powinnam o niego zapytac nastepnym razem jak w Pl bede.

Jak mija Wam dzień? Jakie plany na weekend ?
Ja mam za sobą pranie i obiad. Niedługo trzeba szykować się do pracy.

Jak się czują nasze zafasolkowane ? [emoji10]
Która będzie niedługo testować?
Ja dzis testowalam czulosciowym 10 i nic,3 dni do terminu,owu za to ciemnawy,szkoda ze nie moge ich zamienic heh

reklama
Do góry