reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Prosze bardzo to moj kolejny cień nie wiem czy go zobaczycie ale wysylam 2zdjecia...

Załączniki

• 20181026_095902.jpg
    20181026_095902.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 90
  • 20181026_095835.jpg
    20181026_095835.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Sama nie wiem co robić trudno zobaczymy jak mam byc to bede a jak nie to @przyjdzie i moze uda sie nastepnym razem;)
Wiesz tylko , że jak odstawisz to żebyś nie zaszkodziła sobie. Bez powodu przy ciąży lekarz nie kazał Ci dalej brać dupka.. Tak myślę..
Prosze bardzo to moj kolejny cień nie wiem czy go zobaczycie ale wysylam 2zdjecia...
No widać nawet nie trzeba powiększać [emoji6]

Ja też bym nie odstawiala duphastonu. Lekarz zawsze kazał mi brać jeśli test wyjdzie pozytywny. Brałam do jakiegoś 13 tygodnia z tego co pamiętam 3 razy po jednej tabletce. Teraz bede brala od 16 dc i zobaczymy co będzie.

Ja widzę ten cień cienia :) Miałam 3 ciąże z takich cieni. Myślę, że najprawdopodobniej zaszłaś i skoro masz progesteron, to go bierz. Najwyżej za kilka dni powtórzysz test i jeśli to ciąża, to kreska nie zniknie :)

Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę

reklama
Kurde nie wiem bo jezeli nie jestem to przesunie mi sie okres bo na duphastonie raczej go nie dostanę. Ja sama na wlasna reke duphaston nie odstawilam po 10 dniach tylko stwierdzilam ze jak mam to cialko krwotoczne to jest szansa na ciaze bo owulacja była dlatego stwierdzilam ze najwyzej biore do dnia okresu rani robię test jezeli negatyw to odstawiam i czekam na @ a tu te cienie i sama nie wiem co ribic a wynik bety bede miala dopiero w poniedziałek jezeli zrobię. Ale moze cos sie stać jezeli jestem a odstawie dupka w sumie lekarz kazal mi odstawiac go i czekac albo na okres albo ciążę
Wiesz co jeśli to ciąża to duphaston na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Mam za sobą parę cykli na tym leku i zawsze dostaje okres w 30 dc nawet jak go biorę. Chociaż wiem że czasem powoduje że @ nie przychodzi. Jeśli nie chcesz czekać na wyniki bety to zrób test o większej czułości. Powinien pokazać dwie ładne kreski. Chociaż te cienie co masz mi wyglądają ciążowo :)

Do góry