Może jednak potrzebujesz odpocząć [emoji4] oby wszystko było okMam nadzieję
Oby lekarz mnie przyjął tylko do 10 muszę siedzieć w pracy żeby służbę przekazać i wtedy do lekarza dam znać co wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jednak potrzebujesz odpocząć [emoji4] oby wszystko było okMam nadzieję
Oby lekarz mnie przyjął tylko do 10 muszę siedzieć w pracy żeby służbę przekazać i wtedy do lekarza dam znać co wyjdzie
Tak chyba jakoś w 21dcDzień dobry drogie Panie. Testującym tylko dwóch kresek życzę a tym w trakcie @ lekkiego dnia
U mnie już tyle o ile. Dziś 3dc. Przyszedł nowy kwas foliowy.
Dziewczyny progesteron bada się tylko w określonym dniu cyklu?
Hehe mam nadzieje że trzecia ciaza to właśnie bedzie dziewczynka bo mam 2synow a podobno mam mieć córkę tak mi wywróżonoWiesz co przy ciąży z córką miałam podobnie. Też zero objawów a się okazało że są dwie kreski. Jak to się mówi brak objawów to też objaw życzę Ci tego żeby te cienie na testach się nie mylily.
widac widacWiecie co test teraz wyschnol i widać cieniutka linie to jest chyba miejsce po lini... Wysylam zdjecie bo teraz lepiej widać
trzymam kciuki:* daj znac koniecznie po lekarzuDzwoniłam do lekarza mam być 10 40 zobaczymy aj kurcze coś czuję że nic z tego nie będzie jak siedzę jest ok jak chodzę leci
Ja tez trzymamtrzymam kciuki:* daj znac koniecznie po lekarzu
Współczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5]A probowalas dodatkowo z Clo? U mnie to naprawilo cykle tak jakby gospodarka hormonalna weszła na właściwe obroty...
Ale jestem choraaaa... No pięknie! [emoji13] jeszcze mi tego brakowało.. Czy to może objaw ciażuniowy ? [emoji3]
Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8]Dziewczyny u mnie pojawiła się z rana krew kuuuuurde o 8 dzwonię do lekarza czy mogę podjechać nie wiem czy to @ 5 dni po terminie czy coś się złego dzieje
Oby nie.. A ile zostało do @ ?U mnie dziś 27dc niby 13dpo temperatura na stałym poziomie, nie spada ale dziś w nocy obudził mnie ból podbrzusza jak na @ myślałam że przyszła ale nie i póki co jej nie ma ból trochę ustal ale czuję się typowo jak na @..... Chyba będę w pracy biegać i sprawdzać czy już jest.... I niedługo 12cs trzeba będzie rozpocząć....
Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6]Dzień dobry drogie Panie. Testującym tylko dwóch kresek życzę a tym w trakcie @ lekkiego dnia
U mnie już tyle o ile. Dziś 3dc. Przyszedł nowy kwas foliowy.
Dziewczyny progesteron bada się tylko w określonym dniu cyklu?
Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalejHej ja to albo jestem głupia ślepa lub nie wiem co znowu zrobiłam test i widze cień drugiej od samego początku albo trafiłam na takie testy albo coś jest ale jeszcze wcześnie co prawda ten test tez ma 25 a nie 10 no ale nie wiem i teraz powiedzcie mi co mam zrobić przerwac duphaston czy brać dalej nawet jak poszlabym na bete to wynik bede miala dopiero w poniedzialek bo tu u nas tak jest wiec teraz nie wiem co robić....
Sama nie wiem co robić trudno zobaczymy jak mam byc to bede a jak nie to @przyjdzie i moze uda sie nastepnym razemWspółczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5] Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8] Oby nie.. A ile zostało do @ ? Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6] Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalej