reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A jaki czas od zrobienia minął? zwykle takie testy mają określony czas do odczytu, po którym wynik może być zafałszowany. W pracy robię mnóstwo testów płytkowych i druga kreska bardzo często się pojawia po przewidywanym czasie, ale nic nie odznacza.
Tu chodzi o to ze cień tej kreski było widać odrazu ,ale dopiero po wyschnieciu teraz widac wyrazniej godzina minęła. Ale tez wydaje mi się ze to taka reakcja tylko....

reklama
Zobaczymy czy jutro coś wyjdzie oczywiscie mam inny test bo kupilam 2 różne ale obydwa maja 25 bo nie bylo 10 wiec zobaczymy....kurcze czemu to zachodzenie w ta ciążę jest takie trudne:(

Zobaczymy czy jutro coś wyjdzie oczywiscie mam inny test bo kupilam 2 różne ale obydwa maja 25 bo nie bylo 10 wiec zobaczymy....kurcze czemu to zachodzenie w ta ciążę jest takie trudne:(
Bez szaleństw może już jesteś w ciąży. W rossmanie Pink test mają czułość 10. A ten test nie był z pierwszego siku?

Tu chodzi o to ze cień tej kreski było widać odrazu ,ale dopiero po wyschnieciu teraz widac wyrazniej godzina minęła. Ale tez wydaje mi się ze to taka reakcja tylko....
Na spokojnie powtórz jutro.
Cień kreski to zwykle wynik pozytywny, natomiast po godzinie, nawet w negatywnym teście kreska może być widoczna. Wiem, że łatwo się mówi o spokoju, sama pewnie łaziłabym po ścianach widząc taki cień cienia. Trzymam kciuki, żeby jutro była wyraźna krecha :)

reklama
Dziewczyny a skąd wy wiecie jaką mają czułość testy? Bo ja mam dwa różne i nigdzie to nie jest napisane... chyba że na pudełku a ja mam tylko w tej folii ochronnej.

Do góry