reklama
Ja czytałam z tyłu na opakowaniu, ale może nie każdy jest oznaczony na pudełku tylko niektóre na ulotce? Nie mogę teraz obczaić swoich dwóch różnych bo kiszę w pracyDziewczyny a skąd wy wiecie jaką mają czułość testy? Bo ja mam dwa różne i nigdzie to nie jest napisane... chyba że na pudełku a ja mam tylko w tej folii ochronnej.
Fizzymensa
Fanka BB :)
Ja czytałam z tyłu na opakowaniu, ale może nie każdy jest oznaczony na pudełku tylko niektóre na ulotce? Nie mogę teraz obczaić swoich dwóch różnych bo kiszę w pracy
Teraz już wiem, na stronie aukcji popatrzyłam i tam wypisali
malina2312
Jeśli to pink test to po wyschnieciu mi ostatnio też pojawiały sie kreski i to nie była ciąża. Warto powtórzyć w dniu miesiączkiI jeszcze jedno...
Loli05
No kochana widac widac)I jeszcze jedno...
Loli05
No ale to tak troche nie fajnie jak tak jest bo to zmylkowe moze byc bardzo i mysle ze producent powinie sie zabezpieczyc w tym kirunku tezKurczę chciałabym naprawde ale wydaje mi się ze to poprostu po wyschnieciu widac to miejsce gdzie powinna pojawić sie druga kreska
malina2312
To moje ostatnie z domowe labolatorium. Wcześniej rrobilam allegro i nigdy takie nie wyszły. A w tym cyklu takie i widać efektTen po lewej jest z 22 pazdziernika a po prawej z dzis 25 pazdziernika oczywiscie byly ciemniejsze jeszcze jak tylko je zrobilam teraz wyblakly wiadomo jak kazdy test po uplywie czasu
Załączniki
Loli05
Dziewczyny jestem 4 dni do okresu,mam brazowe plamienia(wrocily)bole brzucha i mialam krwaienie jeden dzien,test ciazowy negatywny ale zrobilam owu test i bardzo szybko wyszedl no nie pozytywny ale ciemny dosc,i zgupialam bo 4 dni okres i normalnie testy sa bialawe a ten taki ciemnawy,miala ktoras?no bo przed okresem testy sa bialawe prawda?bo nie ma tego hormonu?
Załączniki
reklama
Blondi1437
Nie pink ...w takim żółtym opakowaniu z rossmana...mi w Pink kiedyś po czasie tez pojawiła sie kreska a nic nie byłoJeśli to pink test to po wyschnieciu mi ostatnio też pojawiały sie kreski i to nie była ciąża. Warto powtórzyć w dniu miesiączki