reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Testy robisz rano ??Dziekuje dziewczyny temperature mierze a testy robie o tej samej porze tak jak temperature rano przed wstaniem z lozka
Blondi1437
Jutro mam termin nigdy sie nie spóźnia i jest regularnie ale teraz moze być pozniej bo ja do dziś duphaston biore bo mialam ciałko żółte krwotoczne i z tego względu lepiej brać dupka do terminu i zrobic test jak pozytyw to biore dalej a jak nie to odstawiam i czekam na @A kiedy @ ma byc?wiesz ja tez czasem robie zdjecie i na zdjeciu nic nie widac a na oko widac zalezy tez od telefonu,jak ty cos widzisz to cos tam moze byc
Czyli jutro testujesz jeszcze raz?Jutro mam termin nigdy sie nie spóźnia i jest regularnie ale teraz moze być pozniej bo ja do dziś duphaston biore bo mialam ciałko żółte krwotoczne i z tego względu lepiej brać dupka do terminu i zrobic test jak pozytyw to biore dalej a jak nie to odstawiam i czekam na @
buterrfly
A jakiej czułości był ten test 25 czy 10 ?Jutro mam termin nigdy sie nie spóźnia i jest regularnie ale teraz moze być pozniej bo ja do dziś duphaston biore bo mialam ciałko żółte krwotoczne i z tego względu lepiej brać dupka do terminu i zrobic test jak pozytyw to biore dalej a jak nie to odstawiam i czekam na @
Blondi1437
25A jakiej czułości był ten test 25 czy 10 ?
Blondi1437
TakCzyli jutro testujesz jeszcze raz?
Super To rano wchodzę na forum i chcę widzieć ładną drugą kreskę
reklama
Genadia
Z tymi testami tez różnie bywa. Ja w tym cyklu robiłam jednocześnie testy z dwóch firm(obie firmy chińskie z ebaya). Dostałam nowa partię i chciałam porównać czy tak samo pokazują. No i na starych, sprawdzonych testach miałam ładny pozytyw- kreska ciemniejsza, a ten drugi nowy test nie wskazał pozytywu tego samego dnia, ani następnego. Więc myślę, że może się zdarzyć, że testy owu mnie wskażą owu. Kreska może być jaśniejsza niż jest to wymagane, a owu wystąpi.Tak jak pisze kolezanka musza byc duzo mocniejsze ja tez myslalm ze wciaz owulacje pokazuja a to jednak nie ona musi byc nawet mocniejsza od kontrolnej