reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A kiedy @ ma byc?wiesz ja tez czasem robie zdjecie i na zdjeciu nic nie widac a na oko widac zalezy tez od telefonu,jak ty cos widzisz to cos tam moze byc:)
Jutro mam termin nigdy sie nie spóźnia i jest regularnie ale teraz moze być pozniej bo ja do dziś duphaston biore bo mialam ciałko żółte krwotoczne i z tego względu lepiej brać dupka do terminu i zrobic test jak pozytyw to biore dalej a jak nie to odstawiam i czekam na @

Jutro mam termin nigdy sie nie spóźnia i jest regularnie ale teraz moze być pozniej bo ja do dziś duphaston biore bo mialam ciałko żółte krwotoczne i z tego względu lepiej brać dupka do terminu i zrobic test jak pozytyw to biore dalej a jak nie to odstawiam i czekam na @
Czyli jutro testujesz jeszcze raz?

A jakiej czułości był ten test 25 czy 10 ?

reklama
Tak jak pisze kolezanka musza byc duzo mocniejsze ja tez myslalm ze wciaz owulacje pokazuja a to jednak nie ona musi byc nawet mocniejsza od kontrolnej
Z tymi testami tez różnie bywa. Ja w tym cyklu robiłam jednocześnie testy z dwóch firm(obie firmy chińskie z ebaya). Dostałam nowa partię i chciałam porównać czy tak samo pokazują. No i na starych, sprawdzonych testach miałam ładny pozytyw- kreska ciemniejsza, a ten drugi nowy test nie wskazał pozytywu tego samego dnia, ani następnego. Więc myślę, że może się zdarzyć, że testy owu mnie wskażą owu. Kreska może być jaśniejsza niż jest to wymagane, a owu wystąpi.

Do góry