malina2312
Fanka BB :)
To warto jutro powtórzyć[emoji4]Nie pink ...w takim żółtym opakowaniu z rossmana...mi w Pink kiedyś po czasie tez pojawiła sie kreska a nic nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To warto jutro powtórzyć[emoji4]Nie pink ...w takim żółtym opakowaniu z rossmana...mi w Pink kiedyś po czasie tez pojawiła sie kreska a nic nie było
Wynik taki sam jak ostatnio...negatyw.No nie widać jeszcze , ale jak jest cień to coś musi być na rzeczy.. Trzymam kciuki Trzymam kciuki .. to kiedy będzie wynik ?
Niestety negatyw...ale dziękuję [emoji173][emoji173]Super, chucham i chucham na zaciśnięte kciuki!
Hmmm to co to się dzieje u ciebie?Wynik taki sam jak ostatnio...negatyw.
Sama nie wiem...[emoji848][emoji58] az takie spóźnienie mam pierwszy raz w życiu. A dziś mnie podbrzusze boli lekko i przy chodzeniu prawego jajnika czuje...Hmmm to co to się dzieje u ciebie?
[emoji22] [emoji22] smutnoSama nie wiem...[emoji848][emoji58] az takie spóźnienie mam pierwszy raz w życiu. A dziś mnie podbrzusze boli lekko i przy chodzeniu prawego jajnika czuje...
Dziewczyny jestem 4 dni do okresu,mam brazowe plamienia(wrocily)bole brzucha i mialam krwaienie jeden dzien,test ciazowy negatywny ale zrobilam owu test i bardzo szybko wyszedl no nie pozytywny ale ciemny dosc,i zgupialam bo 4 dni okres i normalnie testy sa bialawe a ten taki ciemnawy,miala ktoras?no bo przed okresem testy sa bialawe prawda?bo nie ma tego hormonu?
No niestety...ale tak jak mówiłam, ja się nie naatawiałam na cud. Dzięki temu lepiej to przyjęłam [emoji4][emoji22] [emoji22] smutno
Dzieki za odpowiedzNo wlasnie on tak szybko wyszedl odrazu sie pokazala kreska a w innych dniach zawsze czekam i sa bledsze ,tylko ze tak przed okresem mi sie zrobila 4 dni?moze mam mega poslizg z owu,zrobie ciazowy jutro i owu testa robiłaś kiedykolwiek te testy przed okresem? bo każda kobieta ma swój przeciętny poziom LH i u Ciebie tak może być zawsze.
U mnie poza owulacją wychodzą prawie białe i taki jak Twój zawsze oznaczał że potem był pozytyw na ciążowym