buterrfly
Fanka BB :)
Może lepiej jutro zatestuj 10 , jak ciąża jest wczesna jeszcze..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może lepiej jutro zatestuj 10 , jak ciąża jest wczesna jeszcze..
No widać Mam bardzo dobre przeczucieWiecie co test teraz wyschnol i widać cieniutka linie to jest chyba miejsce po lini... Wysylam zdjecie bo teraz lepiej widać
Po cichutku gratuluję Powtarzaj test albo rób betęI jeszcze jedno...
Najlepiej kup test o czułości 10, mnie te 25 nic nie pokazały w dniu @.I jeszcze jedno...
A jaki czas od zrobienia minął? zwykle takie testy mają określony czas do odczytu, po którym wynik może być zafałszowany. W pracy robię mnóstwo testów płytkowych i druga kreska bardzo często się pojawia po przewidywanym czasie, ale nic nie odznacza.Wiecie co test teraz wyschnol i widać cieniutka linie to jest chyba miejsce po lini... Wysylam zdjecie bo teraz lepiej widać
Kurczę chciałabym naprawde ale wydaje mi się ze to poprostu po wyschnieciu widac to miejsce gdzie powinna pojawić sie druga kreskaNo widać Mam bardzo dobre przeczucie