reklama
buterrfly
Fanka BB :)
No nie widać jeszcze , ale jak jest cień to coś musi być na rzeczy.. Trzymam kciukiNaprawde staram sie robic to zdjecia żeby to ująć i nie idzie ...nie wychodzi na zdjeciu ale macie fotkę
Trzymam kciuki .. to kiedy będzie wynik ?Jadę dziś na powtórkę bety...[emoji1422]
Blondi1437
No dlatego nie nastawiam sie na ciążę bo może taki test ze cien zostawiaCzytalam kiedys o "water marks" czasem testy zostawiaja taka linie,ale moze to bardzo wczesnie na test.Ja jak robie test to zawsze jakies cienie sobie wypatrze
Czyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi
Loli05
A kiedy @ ma byc?wiesz ja tez czasem robie zdjecie i na zdjeciu nic nie widac a na oko widac zalezy tez od telefonu,jak ty cos widzisz to cos tam moze bycNo dlatego nie nastawiam sie na ciążę bo może taki test ze cien zostawia
Super, chucham i chucham na zaciśnięte kciuki!Jadę dziś na powtórkę bety...[emoji1422]
Blondi1437
No zawsze niby sie mowi ze w połowie cyklu mniej wiecej jest owulacja ja mam 28 a owulacje chyba mialam gdzies 11dc a ty jak masz takie nie regularne to moze najlepiej rób test co dziennie pod wieczór o zobaczyszCzyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi
reklama
buterrfly
Nie znam się na testach owu , ale widziałam tutaj u dziewczyn pozytywy i według mnie to nie pozytywy.. albo jest już po owu albo przedTen po lewej jest z 22 pazdziernika a po prawej z dzis 25 pazdziernika oczywiscie byly ciemniejsze jeszcze jak tylko je zrobilam teraz wyblakly wiadomo jak kazdy test po uplywie czasu
A robisz testy zawsze o jednej porze , najlepiej wieczorem i nie pijesz przed tak z 2h ?
A z owu to tak jak dziewczyny piszą albo mierzenie temp. Albo obserwuj cały cykl testami owu.. Ewentualnie monitoring u gin tu masz 100 % pewności w ogóle że owu była