reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Naprawde lekarz powiedzial mi 5 dni przed @ ze niby byla owulacja dlatego chcialam sie dowiedziec od Was dziewczyny jak moge obliczyc sobie przy niereguralnych cyklach owulke?

reklama
Czyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi

Czyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi
No zawsze niby sie mowi ze w połowie cyklu mniej wiecej jest owulacja ja mam 28 a owulacje chyba mialam gdzies 11dc a ty jak masz takie nie regularne to moze najlepiej rób test co dziennie pod wieczór o zobaczysz

reklama
Ten po lewej jest z 22 pazdziernika a po prawej z dzis 25 pazdziernika oczywiscie byly ciemniejsze jeszcze jak tylko je zrobilam teraz wyblakly wiadomo jak kazdy test po uplywie czasu
Nie znam się na testach owu , ale widziałam tutaj u dziewczyn pozytywy i według mnie to nie pozytywy.. albo jest już po owu albo przed
A robisz testy zawsze o jednej porze , najlepiej wieczorem i nie pijesz przed tak z 2h ?
A z owu to tak jak dziewczyny piszą albo mierzenie temp. Albo obserwuj cały cykl testami owu.. Ewentualnie monitoring u gin tu masz 100 % pewności w ogóle że owu była

Do góry