reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Naprawde lekarz powiedzial mi 5 dni przed @ ze niby byla owulacja dlatego chcialam sie dowiedziec od Was dziewczyny jak moge obliczyc sobie przy niereguralnych cyklach owulke?

reklama
Czyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi

Czyli w sierpniu mialam w przedziale tak jak zawsze miedzy 21 a 27 dni czyli tego 25 zawszeialam @ skoleii wrzesnien mialam tragoczy po 40 dniach jak nigdy przyszla mi dopiero @ juz muslalam ze bedzie dzidzia a jednak przyszla @ teraz mialam 17 pazdziernika p ok 25 dniach wiec w terminie tylko nie wiem jak obliczyc z dokladnoscia badz w przyblizeniu owulke?? Pomozcie mi
No zawsze niby sie mowi ze w połowie cyklu mniej wiecej jest owulacja ja mam 28 a owulacje chyba mialam gdzies 11dc a ty jak masz takie nie regularne to moze najlepiej rób test co dziennie pod wieczór o zobaczysz

reklama
Ten po lewej jest z 22 pazdziernika a po prawej z dzis 25 pazdziernika oczywiscie byly ciemniejsze jeszcze jak tylko je zrobilam teraz wyblakly wiadomo jak kazdy test po uplywie czasu
Nie znam się na testach owu , ale widziałam tutaj u dziewczyn pozytywy i według mnie to nie pozytywy.. albo jest już po owu albo przed
A robisz testy zawsze o jednej porze , najlepiej wieczorem i nie pijesz przed tak z 2h ?
A z owu to tak jak dziewczyny piszą albo mierzenie temp. Albo obserwuj cały cykl testami owu.. Ewentualnie monitoring u gin tu masz 100 % pewności w ogóle że owu była

Do góry