reklama
Blondi1437
Fanka BB :)
Tak jak pisze kolezanka musza byc duzo mocniejsze ja tez myslalm ze wciaz owulacje pokazuja a to jednak nie ona musi byc nawet mocniejsza od kontrolnejOwulacyjne tak wychodza. Kreski muszą być takie same albo ciemniejsza testowa żeby świadczyło to o owulacji, która ma nadejść [emoji39]
Blondi1437
To późno masz owulacje a jakie dlugie masz cykle?Blondi1437 8 dzien cyklu ale chcialabym zaznaczyc ze przed @ 5 dni wczesniej mialam owulacje ktora potwierdzil lekarz tylko ze mam nie regularne cykle
Lovi23
5 dni przed @ owulacja?Blondi1437 8 dzien cyklu ale chcialabym zaznaczyc ze przed @ 5 dni wczesniej mialam owulacje ktora potwierdzil lekarz tylko ze mam nie regularne cykle
Chyba musiałaś coś źle zrozumieć... może powiedział coś w sensie, że owulacja już była. Z tym bym się zgodziła. Bo to chyba niemożliwe żeby faza lutealna trwała tylko 5 dni [emoji849]
Loli05
Czytalam kiedys o "water marks" czasem testy zostawiaja taka linie,ale moze to bardzo wczesnie na test.Ja jak robie test to zawsze jakies cienie sobie wypatrzeNaprawde staram sie robic to zdjecia żeby to ująć i nie idzie ...nie wychodzi na zdjeciu ale macie fotkę
Blondi1437
No właśnie dziwne to jest...5 dni przed @ owulacja?
Chyba musiałaś coś źle zrozumieć... może powiedział coś w sensie, że owulacja już była. Z tym bym się zgodziła. Bo to chyba niemożliwe żeby faza lutealna trwała tylko 5 dni [emoji849]
reklama
Lovi23
A jak wyglądają Twoje cykle? W sensie ile dni trwały np ostatnie 3 cykle?Dziewczyny to jak moge sobie najlepiej obliczyc kiedy nadejdzie i mnie owulka???