reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczyny! Nie poszłam na betę, wstałam rano a tu ból brzucha i lekkie plamienie :-( :(:-( :(:-( :(
Także czekam do poniedziałku jak się nie rozkręci @ to wtedy pójdę....

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]
Jeszcze tylko jutro i wkońcu trochę wolnego od pracy ;)

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]

U mnie na tą chwilę rozmiar B ale mój M już zaciesza że rosną rosną :yes::Da pogoda masakra ja od jutra od 10 zaczynam wekend który planuje spędzić na kanapie pod kocykiem nadrabiajac seriale bo moj będzie w pracy :)

U mnie 2dc trwa. Myślałam, że wczorajszy dzień z @ będzie gorszy, ale jakoś przeżyłam. Nie ukrywam, że już odliczam do końca @, ale najgorsze już za mną :D
Któraś dołącza do mnie do odliczania do staranek?
Ja sie zglaszam ;)
U mnie dzis juz koniec @, wiec zabieramy sie do roboty :D

reklama
Powiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś :errr:
U mnie bylo odwrotnie. Przed pierwsza ciaza, przed okresem pojawialy sie pryszcze jak u nastolatki ;) A wraz z ciaza problemy zniknely i do dzis nie wrocily :)

Do góry