Misty29
Fanka BB :)
Mam nadzieję że ubywa dlatego bo Dziewczyny zobaczyly dwie kreski i przenoszą się na forum ciążoweDawaj do nas bo nam ubywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że ubywa dlatego bo Dziewczyny zobaczyly dwie kreski i przenoszą się na forum ciążoweDawaj do nas bo nam ubywa
Witaj [emoji2]Cześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Hehe to może dziewczynka będzie [emoji2] bo dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji1]Powiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś
Oby się nie rozkręciła.. Chociaż mogłaś śmiało dzisiaj iść. Takie rzeczy nawet w ciąży się zdarzają [emoji6] Trzymam kciukiHej dziewczyny! Nie poszłam na betę, wstałam rano a tu ból brzucha i lekkie plamienie
Także czekam do poniedziałku jak się nie rozkręci @ to wtedy pójdę....
Ja sie zglaszamU mnie 2dc trwa. Myślałam, że wczorajszy dzień z @ będzie gorszy, ale jakoś przeżyłam. Nie ukrywam, że już odliczam do końca @, ale najgorsze już za mną
Któraś dołącza do mnie do odliczania do staranek?
U mnie bylo odwrotnie. Przed pierwsza ciaza, przed okresem pojawialy sie pryszcze jak u nastolatki A wraz z ciaza problemy zniknely i do dzis nie wrocilyPowiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś