reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczyny! Nie poszłam na betę, wstałam rano a tu ból brzucha i lekkie plamienie :-( :(:-( :(:-( :(
Także czekam do poniedziałku jak się nie rozkręci @ to wtedy pójdę....

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]
Jeszcze tylko jutro i wkońcu trochę wolnego od pracy ;)

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]

U mnie na tą chwilę rozmiar B ale mój M już zaciesza że rosną rosną :yes::Da pogoda masakra ja od jutra od 10 zaczynam wekend który planuje spędzić na kanapie pod kocykiem nadrabiajac seriale bo moj będzie w pracy :)

U mnie 2dc trwa. Myślałam, że wczorajszy dzień z @ będzie gorszy, ale jakoś przeżyłam. Nie ukrywam, że już odliczam do końca @, ale najgorsze już za mną :D
Któraś dołącza do mnie do odliczania do staranek?
Ja sie zglaszam ;)
U mnie dzis juz koniec @, wiec zabieramy sie do roboty :D

reklama
Powiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś :errr:
U mnie bylo odwrotnie. Przed pierwsza ciaza, przed okresem pojawialy sie pryszcze jak u nastolatki ;) A wraz z ciaza problemy zniknely i do dzis nie wrocily :)

Do góry