reklama
ZapraszamyCześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Lu_cy
Fanka BB :)
Zapraszamy, rozgość się i powiedz coś o sobie [emoji5]Cześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Misty29
Mam 29 lat. W grudniu będziemy obchodzić z mężem druga rocznicę ślubu. Poznaliśmy się 5 lat temu w pracy mamy córkę z lutego 2017. Chcieliśmy szybko postarać się o drugie dziecko żeby była mała różnica wieku ale miałam cesarke więc musieliśmy trochę zmienić plany. Później Jula dawała nam trochę popalić więc odsunelismy to w czasie, ale w lipcu postanowiliśmy zacząć się starać o drugie dziecko. Obecnie czwarty cykl starań i dzisiaj 9 dc. Zobaczymy co to będzie Wszystkim Wam życzę upragnionych ciąż!Zapraszamy, rozgość się i powiedz coś o sobie [emoji5]
Dzięki Tobie również życzę upragnionej ciążyMam 29 lat. W grudniu będziemy obchodzić z mężem druga rocznicę ślubu. Poznaliśmy się 5 lat temu w pracy mamy córkę z lutego 2017. Chcieliśmy szybko postarać się o drugie dziecko żeby była mała różnica wieku ale miałam cesarke więc musieliśmy trochę zmienić plany. Później Jula dawała nam trochę popalić więc odsunelismy to w czasie, ale w lipcu postanowiliśmy zacząć się starać o drugie dziecko. Obecnie czwarty cykl starań i dzisiaj 9 dc. Zobaczymy co to będzie Wszystkim Wam życzę upragnionych ciąż!
Badania jakieś robiłaś przed kolejną ciążą?
Misty29
Na początku roku robiłam tarczyce i morfologie. Stwierdziłam że daje sobie czas do końca roku i jak nic z tego nie będzie to zrobię hormony. Po ciąży brałam tabletki anty, aż do czerwca. Pierwsza ciążę poronilam. Najprawdopodobniej przyczyną był zbyt niski progesteron. W drugiej byłam obstawiona duphastonem. Teraz też biorę (drugi cykl) od 16 dc.Dzięki Tobie również życzę upragnionej ciąży
Badania jakieś robiłaś przed kolejną ciążą?
Ja jutro jeszcze raz idę zrobić tarczycę pierwsze wyniki nie były najlepsze może się coś poprawiło, a jak nie to idę do endoNa początku roku robiłam tarczyce i morfologie. Stwierdziłam że daje sobie czas do końca roku i jak nic z tego nie będzie to zrobię hormony. Po ciąży brałam tabletki anty, aż do czerwca. Pierwsza ciążę poronilam. Najprawdopodobniej przyczyną był zbyt niski progesteron. W drugiej byłam obstawiona duphastonem. Teraz też biorę (drugi cykl) od 16 dc.
Genadia
Z racji żywnościowych [emoji14] pasztety albo konserwa tyrolska, lisiecka czy np golonka wieprzowa [emoji1]
Matko teraz dopiero czuje jaka glodna jestem [emoji23][emoji23]
Oj chyba zjem tego typu konserwę na kolację
Ja też zrobiłam test i biały, brzuch na okres boli już od 2 dni dziś lub jutro zacznę 4cs.
Robię sobie przerwę od forum i myśli zajmuje czym innym niż staraniami bo ile można myśleć udało się czy się nie udało a forum potęguje we mnie myślenie
Życzę wam staraczki ujrzenia szybko dwóch kresek a tym które już ujrzały żeby wszystko przebiegło pięknie i bez komplikacji. Trzymajcie się
Przykro mi, że biało. Odpocznij i wróć za jakiś czas. Ja też zastanawiam się czy nie zrezygnować z forum, nie odzywam się wiele ale często czytam i mam wrażenie, że myśli o ciąży mnie zdominowały. A najgorsze jest czytanie o problemach z niepłodnością, bezsilności osób tym dotkniętym. Oczywiście wkręcam sobie, że u nas też na bank nie wyjdzie skoro do tej pory się nie udało. Tylko z drugiej strony forum jest uzależniające
Cześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Witaj
Misty29
To powodzenia życzę! Na szczęście tarczyce da się uregulować lekami. Trzymam kciuki za dobre wynikiJa jutro jeszcze raz idę zrobić tarczycę pierwsze wyniki nie były najlepsze może się coś poprawiło, a jak nie to idę do endo
reklama
DziękujęTo powodzenia życzę! Na szczęście tarczyce da się uregulować lekami. Trzymam kciuki za dobre wyniki