reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wiec oby bylo owocnie :)
W ktorym dc spodziewasz sie miec owulacje?
W połowie przyszłego tygodnia. Ale ja nie robię testów owu ani nie mierze temperatury więc to loteria może być. Mamy plan działać co dwa dni żeby czasem nie przegapić. O ile w ogóle będzie. A Ty na jakim etapie jesteś? :)

reklama
Kurde Tż już za mną chodzi i obmacuje piersi , bo są duże, a co potem będzie haha [emoji23][emoji23]

MasterKa , a będziesz powtarzać bete? Czy masz wizytę u gin , bo chyba mi coś umknęło
Nie mam wizyty u gin.... Chciałam poczekac do końca tygodnia czy @ przyjdzie czy nie.
Ale myślisz, ze beta za pierwszy razem by nie wyszła skoro była poniżej normy?

W połowie przyszłego tygodnia. Ale ja nie robię testów owu ani nie mierze temperatury więc to loteria może być. Mamy plan działać co dwa dni żeby czasem nie przegapić. O ile w ogóle będzie. A Ty na jakim etapie jesteś? :)
Ja nigdy nie robilam testow owu ani nie mierzylam temperatury. Wszystko opieram na wieloletniej obserwacji wlasnego ciala :) Za tydzien powinna byc owu, a dzialac bedziemy kiedy bedziemy chcieli ;) My ogolnie lubimy kochac sie codziennie, wiec nie bedzie problemow. Jeszcze mialam plany, zeby sie zabezpieczac w okreslone dni, bo ja to na chlopca bym celowala, ale machnelam reka - no limit seks bedzie :D Byleby dziecie z tego wyszlo :)

Ja nigdy nie robilam testow owu ani nie mierzylam temperatury. Wszystko opieram na wieloletniej obserwacji wlasnego ciala :) Za tydzien powinna byc owu, a dzialac bedziemy kiedy bedziemy chcieli ;) My ogolnie lubimy kochac sie codziennie, wiec nie bedzie problemow. Jeszcze mialam plany, zeby sie zabezpieczac w okreslone dni, bo ja to na chlopca bym celowala, ale machnelam reka - no limit seks bedzie :D Byleby dziecie z tego wyszlo :)
No to jesteśmy na tym samym etapie. Też chcemy na luzie podejść do tego i kochać się kiedy będziemy mieć ochotę. Bez liczenia. Nie ukrywam że chcielibyśmy teraz chłopca bo coreczke już mamy ale jak będzie druga dziewczynka to też super. To powodzenia jeszcze raz i może będziemy razem testować ;)

Nie mam wizyty u gin.... Chciałam poczekac do końca tygodnia czy @ przyjdzie czy nie.
Ale myślisz, ze beta za pierwszy razem by nie wyszła skoro była poniżej normy?
A była całkiem zerowa ? Wtedy to już Ci się @ spóźniła jak robiłaś bete ? I kiedy miałaś owu mniej więcej?
Może jeszcze szansa jest

No to jesteśmy na tym samym etapie. Też chcemy na luzie podejść do tego i kochać się kiedy będziemy mieć ochotę. Bez liczenia. Nie ukrywam że chcielibyśmy teraz chłopca bo coreczke już mamy ale jak będzie druga dziewczynka to też super. To powodzenia jeszcze raz i może będziemy razem testować ;)
Oby ;)

reklama
A była całkiem zerowa ? Wtedy to już Ci się @ spóźniła jak robiłaś bete ? I kiedy miałaś owu mniej więcej?
Może jeszcze szansa jest
To była moja beta. Sama nie wiem co jest...
20181016_133848.jpg

Załączniki

• 20181016_133848.jpg
    20181016_133848.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 197
Do góry