reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]
Jeszcze tylko jutro i wkońcu trochę wolnego od pracy ;)

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]
Oj u mnie też szaro buro i ponuro. Do tego zimno i wietrznie. Byłyśmy z córką na zakupach to całe mokre wrocilysmy. Ona oczywiście w wózku z daszkiem jeździć nie będzie bo wtedy mało widzi. Woli moknąć :) Ja tęsknię do moich ciążowych piersi. Wtedy miałam rozmiar D. Teraz po ciąży dużo schudłam i niewiele z nich zostało. Małe B. Masakra. Mam nadzieję że jak się uda zajść w ciążę to urosną :) jak sobie przypomnę jakie miałam wielkie po porodzie to aż nie wierzę :)

reklama
U mnie na tą chwilę rozmiar B ale mój M już zaciesza że rosną rosną :yes::Da pogoda masakra ja od jutra od 10 zaczynam wekend który planuje spędzić na kanapie pod kocykiem nadrabiajac seriale bo moj będzie w pracy :)
Haha nasi faceci mają chociaż taką radość z ciąży!
Ja jutro zaczne weekend pewnie popołudniówką [emoji23]
Chociaż wolałam Twoją opcje.. Mój będzie na weekend u rodziców coś ma tam pomagać z remontem i ma wypad z kolegami.. A ja niby wolne , ale na Uczelni

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]
U mnie też zimno, leje, wieje.. Bez sensu...[emoji58][emoji58]
No to powiem Ci, ze znam ten ból bo też mam D a nawet czasami mniejsze E...[emoji23] takze ciekawe jak to będzie z tymi naszymi jasieczkami w ciąży [emoji23]

@ dalej brak [emoji1422] a czuje się jakbym owu miała naprawdę... Mokro, jajnik kłuje...[emoji1422] z ciekawości sprawdziłam Flo i pokazuje,że gdybym w terminie dostała@ to w sobote miałabym owu [emoji1422]

No jesień prawdziwa [emoji14] mi taka pogoda odpowiada [emoji14]
A co do piersi to urosną [emoji1] moje z malych B pod koniec ciazy i w trakcie kp przeskoczyly na D [emoji1] teraz musze na dniach kupic nowy stanik bo w starych sie ledwo mieszczą [emoji1]

Kurde Tż już za mną chodzi i obmacuje piersi , bo są duże, a co potem będzie haha [emoji23][emoji23]

MasterKa , a będziesz powtarzać bete? Czy masz wizytę u gin , bo chyba mi coś umknęło

No jesień prawdziwa [emoji14] mi taka pogoda odpowiada [emoji14]
A co do piersi to urosną [emoji1] moje z malych B pod koniec ciazy i w trakcie kp przeskoczyly na D [emoji1] teraz musze na dniach kupic nowy stanik bo w starych sie ledwo mieszczą [emoji1]
Ja lubię tylko jak pod kocykiem siedzę z ciepłą herbatką:) i jeszcze do tego dużo zapachowych świeczek. Wtedy może być zimno i padać. Gorzej jak trzeba się ruszyć z domu..

reklama
Do góry