reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]
Jeszcze tylko jutro i wkońcu trochę wolnego od pracy ;)

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]
Oj u mnie też szaro buro i ponuro. Do tego zimno i wietrznie. Byłyśmy z córką na zakupach to całe mokre wrocilysmy. Ona oczywiście w wózku z daszkiem jeździć nie będzie bo wtedy mało widzi. Woli moknąć :) Ja tęsknię do moich ciążowych piersi. Wtedy miałam rozmiar D. Teraz po ciąży dużo schudłam i niewiele z nich zostało. Małe B. Masakra. Mam nadzieję że jak się uda zajść w ciążę to urosną :) jak sobie przypomnę jakie miałam wielkie po porodzie to aż nie wierzę :)

reklama
U mnie na tą chwilę rozmiar B ale mój M już zaciesza że rosną rosną :yes::Da pogoda masakra ja od jutra od 10 zaczynam wekend który planuje spędzić na kanapie pod kocykiem nadrabiajac seriale bo moj będzie w pracy :)
Haha nasi faceci mają chociaż taką radość z ciąży!
Ja jutro zaczne weekend pewnie popołudniówką [emoji23]
Chociaż wolałam Twoją opcje.. Mój będzie na weekend u rodziców coś ma tam pomagać z remontem i ma wypad z kolegami.. A ja niby wolne , ale na Uczelni

U Was też dalej taka okropna pogoda ? Tylko ten deszcz i wiatr.. Do tego jeszcze ciemno za oknem , normalnie człowiek by tylko spał.. [emoji42] [emoji42]

A co do piersi , w tym momencie mam rozmiar D , to w ciąży mam nadzieję aż tak nie urosną , bo nie wiem jak ja będę dźwigać i malucha i piersi.. Będę się toczyć chyba hahaha [emoji23] [emoji23]
U mnie też zimno, leje, wieje.. Bez sensu...[emoji58][emoji58]
No to powiem Ci, ze znam ten ból bo też mam D a nawet czasami mniejsze E...[emoji23] takze ciekawe jak to będzie z tymi naszymi jasieczkami w ciąży [emoji23]

@ dalej brak [emoji1422] a czuje się jakbym owu miała naprawdę... Mokro, jajnik kłuje...[emoji1422] z ciekawości sprawdziłam Flo i pokazuje,że gdybym w terminie dostała@ to w sobote miałabym owu [emoji1422]

No jesień prawdziwa [emoji14] mi taka pogoda odpowiada [emoji14]
A co do piersi to urosną [emoji1] moje z malych B pod koniec ciazy i w trakcie kp przeskoczyly na D [emoji1] teraz musze na dniach kupic nowy stanik bo w starych sie ledwo mieszczą [emoji1]

Kurde Tż już za mną chodzi i obmacuje piersi , bo są duże, a co potem będzie haha [emoji23][emoji23]

MasterKa , a będziesz powtarzać bete? Czy masz wizytę u gin , bo chyba mi coś umknęło

No jesień prawdziwa [emoji14] mi taka pogoda odpowiada [emoji14]
A co do piersi to urosną [emoji1] moje z malych B pod koniec ciazy i w trakcie kp przeskoczyly na D [emoji1] teraz musze na dniach kupic nowy stanik bo w starych sie ledwo mieszczą [emoji1]
Ja lubię tylko jak pod kocykiem siedzę z ciepłą herbatką:) i jeszcze do tego dużo zapachowych świeczek. Wtedy może być zimno i padać. Gorzej jak trzeba się ruszyć z domu..

reklama
Do góry