reklama
hehe, a podobno w ciąży piękne włosy, cera i cyckiPowiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś
buterrfly
Fanka BB :)
Szkoda, ale mam nadzieje , że jak odpoczniesz to znowu zaczniesz do Nas zaglądać [emoji8]Ja też zrobiłam test i biały, brzuch na okres boli już od 2 dni dziś lub jutro zacznę 4cs.
Robię sobie przerwę od forum i myśli zajmuje czym innym niż staraniami bo ile można myśleć udało się czy się nie udało a forum potęguje we mnie myślenie
Życzę wam staraczki ujrzenia szybko dwóch kresek a tym które już ujrzały żeby wszystko przebiegło pięknie i bez komplikacji. Trzymajcie się
Witaj wśród Nas [emoji4]Cześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Powiem Wam dziewczyny , że jak tutaj przyszłam to też nagle zafiksowałam się bardzo na punkcie na dziecka. Czy dobrze robię, że chce poczekać. Chciałam zwyczajnie być na waszym miejscu.. Ale potem przyszło otrzeźwienie , że nie ma co przeginać, moje zdrowie jest ważne. Najpierw muszę ja być przygotowana potem będzie pora na maleństwo.. No i tak już zostałam, bo chociaż można z Wami normalnie porozmawiać..
Każde udane starania mnie cieszą, wszystkie smutki również martwią.. Ja bym chciała żebyście wszystkie już były w ciąży![emoji4] [emoji5]
Misty29
Współczuję. Na mnie akurat ciąża dobrze działała pod tym względem. Ale nie ma reguły. Aż się boję co będzie w następnejPowiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś
Kochana nasza ❤Każde udane starania mnie cieszą, wszystkie smutki również martwią.. Ja bym chciała żebyście wszystkie już były w ciąży![emoji4] [emoji5]
Martkaaa5
Może to jeszcze nastąpi nie odniosę się do swojej poprzedniej ciąży bo nie pamiętamhehe, a podobno w ciąży piękne włosy, cera i cycki
buterrfly
Ktoś musi Was tutaj wspierać [emoji8]Kochana nasza [emoji173]
Ważne, żeby cycki duże bo mam rozmiar AMoże to jeszcze nastąpi nie odniosę się do swojej poprzedniej ciąży bo nie pamiętam
Kaamilaaa
Znam ta masakre az za dobrze, co patrze w lustro to jakis nowy syfek...Powiem wam że ta moja fasolka co tam sobie podobno rośnie wpływa na cerę tak że co chwilę jakiś pryszcz wychodzi zawsze miałam gładka cerę a teraz masakra jakaś
No i wlosy... do porodu chyba bede łysa [emoji24]
reklama
Loli05
Dawaj do nas bo nam ubywaCześć Dziewczyny. Tak tu miło i przyjaźnie że chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?