reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też zrobiłam test i biały, brzuch na okres boli już od 2 dni dziś lub jutro zacznę 4cs.
Robię sobie przerwę od forum i myśli zajmuje czym innym niż staraniami bo ile można myśleć udało się czy się nie udało a forum potęguje we mnie myślenie :)
Życzę wam staraczki ujrzenia szybko dwóch kresek a tym które już ujrzały żeby wszystko przebiegło pięknie i bez komplikacji. Trzymajcie się :)

Kochana zaglądaj chociaż od czasu do czasu. Melduj co u Was. Nie łam się. U mnie 6 cs i wcale już nie płaczę. Wyryczałam się na dzień przed @ i od wczoraj mi lżej. Polecam. Ten cykl taki bez spiny jest całkiem fajny :) póki co leci dopiero drugi dzień @ ale jest ok. Nawet pojawiają się myśli, że jak nie uda się teraz, to beda kolejne cykle i kolejne starania. Nie jest to ostatnia @ w zyciu więc ile @ mi zostało, tyle mamy okazji.

reklama
Ja też zrobiłam test i biały, brzuch na okres boli już od 2 dni dziś lub jutro zacznę 4cs.
Robię sobie przerwę od forum i myśli zajmuje czym innym niż staraniami bo ile można myśleć udało się czy się nie udało a forum potęguje we mnie myślenie :)
Życzę wam staraczki ujrzenia szybko dwóch kresek a tym które już ujrzały żeby wszystko przebiegło pięknie i bez komplikacji. Trzymajcie się :)
Nie :( :( załamka jak wszystkie laski odchodzą

Zaglądaj tu pisz nie uciekaj

Ja na samym początku jak zaczęłam pisać na forum to czułam ciągły taki jak by stres i ucisk w żołądku bo ciągle piszemy o ciąży i chcąc nie chcąc człowiek ciągle o tym myśli o_O ale od jakiegoś czasu traktuję to jako rozmowę z koleżankami, żeby nie schizować :p taka dodatkowa rozrywka i wielka euforia, gdy widzę II u dziewczyn ;)

Kochana zaglądaj chociaż od czasu do czasu. Melduj co u Was. Nie łam się. U mnie 6 cs i wcale już nie płaczę. Wyryczałam się na dzień przed @ i od wczoraj mi lżej. Polecam. Ten cykl taki bez spiny jest całkiem fajny :) póki co leci dopiero drugi dzień @ ale jest ok. Nawet pojawiają się myśli, że jak nie uda się teraz, to beda kolejne cykle i kolejne starania. Nie jest to ostatnia @ w zyciu więc ile @ mi zostało, tyle mamy okazji.
Bardzo dobre podejście, ja jak dowiedziałam się że mąż ma słabe wyniki to z góry założyłam że wcześniej niż w listopadzie/ grudniu się nie uda. A tu niespodzianka. Trzeba wyłączyć myślenie :)
Ja na samym początku jak zaczęłam pisać na forum to czułam ciągły taki jak by stres i ucisk w żołądku bo ciągle piszemy o ciąży i chcąc nie chcąc człowiek ciągle o tym myśli o_O ale od jakiegoś czasu traktuję to jako rozmowę z koleżankami, żeby nie schizować [emoji14] taka dodatkowa rozrywka i wielka euforia, gdy widzę II u dziewczyn ;)
Też tak miałam, nawet zaczęłam myśleć czy by nie zrezygnować ale w sumie ten wyjazd i tygodniowe odcięcie od forum zaowocowało u mnie fasolinką :)

Dziewczyny czy wiecie gdzie kupić taką folię jak na zdjęciu, żeby podobnie opakować kosz na prezent?

Załączniki

• arkusz-70-x-100-cm-folia-kwiatowa-50-szt.jpg
    arkusz-70-x-100-cm-folia-kwiatowa-50-szt.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 62
Ja na samym początku jak zaczęłam pisać na forum to czułam ciągły taki jak by stres i ucisk w żołądku bo ciągle piszemy o ciąży i chcąc nie chcąc człowiek ciągle o tym myśli o_O ale od jakiegoś czasu traktuję to jako rozmowę z koleżankami, żeby nie schizować [emoji14] taka dodatkowa rozrywka i wielka euforia, gdy widzę II u dziewczyn ;)
Dokładnie [emoji2] to forum stało się takim miejscem odmóżdżenia [emoji2][emoji2]

Ja na samym początku jak zaczęłam pisać na forum to czułam ciągły taki jak by stres i ucisk w żołądku bo ciągle piszemy o ciąży i chcąc nie chcąc człowiek ciągle o tym myśli o_O ale od jakiegoś czasu traktuję to jako rozmowę z koleżankami, żeby nie schizować :p taka dodatkowa rozrywka i wielka euforia, gdy widzę II u dziewczyn ;)
Dokladnie!

reklama
Nie idz!!! :(( zostan albo wroc za pare dni!!

Do góry