Blondi1437
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przy heparynie tak jest. Mała ranka i już leci jak z kranu.. Najważniejsze, że to jednak ranka jakaś była , ale domyślam się jaki to musiał być strach [emoji50]Martwię się okropnie, wczoraj myślałam że zaczęłam plamic ale chyba się zadrapałam podczas kąpieli - biorę heparyne i mam rozrzedzona krew. Całą noc się bałam co będzie jak wstanę
Żadne to smutasy , normalne rozmyślania..Powiem wam tak szczerze dziewczyny ze ja już byłam przekonana że będą mama jedynka że nie zdecyduje się tym bardziej już w tym wieku ale jak to życie nam się po układało wkońcu tak ja ma być zaczęłam dostrzegać że mój M bardzo chciałby byc tata obserwuje go z dziećmi i widzę ile sprawia mu to radości i jaki jest szczęśliwy jak zobaczył ta leciutką kreskę na teście to jest z mojej strony duże poświęcenie bo miałam okazję iść na szkole podoficerska tzn mieć wyższy stopień w wojsku ale to dla mnie ostatni gwizdek na dzidzie i mam nadzieję że dobrze wybrałam ..... Ale mnie na smuty wzięło
A ja się zwyczajnie boje być mamą , że nie będę umiała go wychować , przekazać odpowiednich wartości, chce żeby moje dziecko się mnie nie bało i przychodziło do mnie po rady... Nie boje się tego ile sił i czasu będę musiała w to włożyć tylko tego , że nie podołamJa jeszcze nie zaszłam w ciążę, a już mam co chwila takie myśli bo to byłoby nasze pierwsze dziecko.
Dziewczyny jakie to są te konserwy poligonowe bo mnie zaciekawiłyścieMogę oddać dwie porcje poligonowego żarcia leżą w domu
Z racji żywnościowych [emoji14] pasztety albo konserwa tyrolska, lisiecka czy np golonka wieprzowa [emoji1]Dziewczyny jakie to są te konserwy poligonowe bo mnie zaciekawiłyście
Haha a najlepsze jest to ze te konserwy i pasztety maja w sobie wiecej miesa niz te porządniejsze niektore ze sklepówZ racji żywnościowych [emoji14] pasztety albo konserwa tyrolska, lisiecka czy np golonka wieprzowa [emoji1]
Matko teraz dopiero czuje jaka glodna jestem [emoji23][emoji23]
My tego nie jemy rozdajemy kolegi syn jeździ na biwaki i to zbiera ale chyba też się przejadłmasz juz dość?
Aa w sumie to chyba masz racje [emoji1]Haha [emoji14] a najlepsze jest to ze te konserwy i pasztety maja w sobie wiecej miesa niz te porządniejsze niektore ze sklepów
Ja zrobilam test o czulosci 10 oczywiscie bialo,mam 4 dni do okresu.plamienia ustaly.brzuch mnie boli od dwoch dni jak na okres a nic nie leci innych objawow brak.