reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czesc dziewczyny jak tam ktora czeka na @ ja jutro mam termin. Choc jestem cały czas na duphastonie wiec moze pierwszy raz w zyciu mi sie opóźnić poprostu jutro rana jezeli nie bedzie robie test jezeli pozytywny to biore dalej a jezeli negatywny to odstawiam dupka i czekam na @...

reklama
U mnie 2dc trwa. Myślałam, że wczorajszy dzień z @ będzie gorszy, ale jakoś przeżyłam. Nie ukrywam, że już odliczam do końca @, ale najgorsze już za mną :D
Któraś dołącza do mnie do odliczania do staranek?

Martwię się okropnie, wczoraj myślałam że zaczęłam plamic ale chyba się zadrapałam podczas kąpieli - biorę heparyne i mam rozrzedzona krew. Całą noc się bałam co będzie jak wstanę :)
A przy heparynie tak jest. Mała ranka i już leci jak z kranu.. Najważniejsze, że to jednak ranka jakaś była , ale domyślam się jaki to musiał być strach [emoji50]
Powiem wam tak szczerze dziewczyny ze ja już byłam przekonana że będą mama jedynka że nie zdecyduje się tym bardziej już w tym wieku ale jak to życie nam się po układało wkońcu tak ja ma być zaczęłam dostrzegać że mój M bardzo chciałby byc tata obserwuje go z dziećmi i widzę ile sprawia mu to radości i jaki jest szczęśliwy jak zobaczył ta leciutką kreskę na teście to jest z mojej strony duże poświęcenie bo miałam okazję iść na szkole podoficerska tzn mieć wyższy stopień w wojsku ale to dla mnie ostatni gwizdek na dzidzie i mam nadzieję że dobrze wybrałam ..... Ale mnie na smuty wzięło :errr:;)
Żadne to smutasy , normalne rozmyślania..
Z tym czy to dobra decyzja musisz sama dojść, ale zobaczysz ile radości to dziecko i energii Wam przyniesie [emoji4]
Ja jeszcze nie zaszłam w ciążę, a już mam co chwila takie myśli bo to byłoby nasze pierwsze dziecko.
A ja się zwyczajnie boje być mamą , że nie będę umiała go wychować , przekazać odpowiednich wartości, chce żeby moje dziecko się mnie nie bało i przychodziło do mnie po rady... Nie boje się tego ile sił i czasu będę musiała w to włożyć tylko tego , że nie podołam

Ja zrobilam test o czulosci 10 oczywiscie bialo,mam 4 dni do okresu.plamienia ustaly.brzuch mnie boli od dwoch dni jak na okres a nic nie leci innych objawow brak.

Haha [emoji14] a najlepsze jest to ze te konserwy i pasztety maja w sobie wiecej miesa niz te porządniejsze niektore ze sklepów
Aa w sumie to chyba masz racje [emoji1]
Bo chyba zwykla konserwa tyrolska ze sklepu ma jakos 50% miesa i reszta to jakies wiadomo resztki itd a patrze na ta konserwe co tz naznosil i tu 84% miesa [emoji57]

reklama
Ja zrobilam test o czulosci 10 oczywiscie bialo,mam 4 dni do okresu.plamienia ustaly.brzuch mnie boli od dwoch dni jak na okres a nic nie leci innych objawow brak.

Ja też zrobiłam test i biały, brzuch na okres boli już od 2 dni dziś lub jutro zacznę 4cs.
Robię sobie przerwę od forum i myśli zajmuje czym innym niż staraniami bo ile można myśleć udało się czy się nie udało a forum potęguje we mnie myślenie :)
Życzę wam staraczki ujrzenia szybko dwóch kresek a tym które już ujrzały żeby wszystko przebiegło pięknie i bez komplikacji. Trzymajcie się :)

Do góry