Tak najlepiej Testuj rano. Trzymam kciuki!A myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak najlepiej Testuj rano. Trzymam kciuki!A myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.
U mnie była mocna na pozytywDziewczyny, czy testy owu na kilka dni przed @ mogą pokazywać druga kreskę? Pamietam, że któreś ciężarne testowały czy testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. U mnie dokładnie widać druga, różowa kreskę. Wmawiam sobie, że może jednak jeszcze beta niska... [emoji848] ale to LH. Femmometer odczytał jako poziom 14! [emoji24]
Ufff dobrze, że się nic nie stałoDzień dobry dziewczynki melduję się po super zabawie nie niedrobie tylu stron moffcie czy jakieś nowe fasolki się pojawiły u mnie narazie cisza @ nie ma czekam na rozwój sytuacji jak coś to jutro testuje wczoraj jak wracałam o mały włos miałabym spotkanie z sarnami ale hamulce mam dobre w aucie uuuuu tak to nigdy nie hamowałam w życiu i aż sama się sobie dziwię że nie zamknęłam oczu puściłam kierownicy i zaczęłam krzyczeć
Brązowe, chyba max 4 godziny... myślałam, że to @ się rozkręca.. albo jakieś problemy hormonalne następne, po dwóch dniach test pozytywny... oczywiście cień. Więc pewnie gdybym zrobiła test w ten sam dzień co plamienie to bylaby bielA dlugo trwalo?krew czy brazowe?
Całkiem przyzwoita ta kreskaZobacz załącznik 909802
Proszę bardzo.
Całkiem przyzwoita ta kreska
Powiem Ci że ja bym zrobiła chyba pojutrze bo później się dobijasz a moze akurat w środę zobaczysz taka kreskę na ciążowymJest ciut mocniejsza na żywo. Tu już ciut podsechł ten test. Poza tym wypilam już jedną kawę, a to jednak też nie kreska jakoś wcześnie zrobiona. Tak ot, w środku dnia.
Jutro test zrobię jeszcze raz ale już ciążowy